Kuvaus

DVD

Kesto: 94 min
Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska
Ääniraidat:
- Englanti, Japani - 6.1 DTS-ES
- Englanti, Japani - 5.1 EX Surround

FEODAALINEN JAPANI - VAARAN, JUONITTELUN JA KAVALLUKSEN AIKA...

Jubei on isännätön ninja joka vaeltaa yksin, vuokraten palveluitaan niille joilla on varaa maksaa... tai arvokkaat tarkoitusperät. Hänen pelottavat kykynsä ovat palvelleet häntä hyvin, mutta hirveä juoni hallituksen kaatamiseksi uhkaa päättää Jubein vaelluksen ja mahdollisesti myös hänen elämänsä.

Pieni kylä altistuu kammottavalle vitsaukselle ja joukko ninjoja lähetetään tutkimaan tapausta. Perillä he joutuvat toteamaan, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. He joutuvat väijytykseen ja heidät tuhoaa kauhea ihmishirviö, joka omaa uskomattomat voimat. Vain yksi ninjoista, Kagero -kaunis ninjatyttö, jonka kosketus voi tappaa välittömästi- jää henkiin. Jubei pelastaa Kageron kuolemaakin pahemmalta kohtalolta ja tulee tietämättään vedetyksi mukaan kavalluksen verkkoon. Hän kohtaa pian suurimman haasteensa, vastustajan, joka ei pelkää kuolemaa ja jolla on valta tuhota Jubein maailma. Tuloksena on perusteellinen verilöyly, kun ninjasoturit kohtaavat heimosodassa.

Ninja Scrollissa upeat henkilöhahmot ja erikoislaatuiset taistelukohtaukset yhdistyvät ohjaaja Yoshiaki Kawajirin ja MadHouse Studion loistavaan animointiin!

Levy 1: Digitaalisesti remasteroitu (16:9 laajakuva)
Levy 2: Bonus DVD, Manga Ent & Emina Ab trailereita (60 min)

Extrat:
- Hahmoprofiilit
- Ohjaajan haastattelu

­
------------------------------------------------------------
HUOM! Postitustauko viikolla 22 (28.5-1.6)­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 93 vrk 22 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 93 vrk 22 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.