Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä Nintendo 64 kahdella ohjaimella. Pelejä paketissa 9 kpl. Mukaan N64 transfer pack.

HUOM. LUE KUVAUS ENNEN KUIN HUUDAT.

Kaikki pelit testattu, että buuttaavat päävalikkoon asti. Konsolin kontaktipinnat ehkä puhdistuksen tarpeessa. Vaatii välillä vähän asettelua, että pelit lähtee pyörimään niinkuin näissä vanhoissa cart-konsoleissa yleensäkin.

Ohjaimet elämää nähneet ja paljon pelatut. Tyypilliseen N64 tyyliin joystickit vähän löysällä ja ei varmaan olisi pahitteeksi huoltaa. Molemmat reagoineet ainakin valikoissa ja molemmat testattu Goldeneyella toimiviksi noin 30 sek pelaamisella.

HUOM. Myydään kuvien mukaisessa kunnossa. Jos mietityttää tietyn kunto niin pyydä lisäkuvia ennen kuin huudat. Ilmoitukseen ei mahdu yksityiskohtaisia kuvia kaikista. Ei palautusoikeutta ja en vastaa paketista sen jälkeen kun olen sen luovuttanut postille/ostajalle.

Karkeasti voi sanoa, ettei mikään näistä ole hard core keräilijän haluamassa kunnossa. Pelikäyttöön hommattu mutta pienen kokoelman aluksi varmasti ihan ok setti.

PELIT:
1080 cib: pahvissa isohko repeämä kannessa ilmeisesti hintalapun kohdalla. Ohjeet ok.
Tetrisphere cib: ohjeissa sanomista. Pahvit ok.
Mission Impossible Expect The Impossible: EI SISÄPAHVIA. Ohjeet ja pahvit ok.
Mario 64 cib: pahvista puuttuu molemmista päistä yksi pikkuläppä ja kannessa pieni pala läpinäkyvää teippiä. Ohjeissa sanomista.
F1 world grand prix: EI SISÄPAHVIA. Ohjeista puuttuu kansilehti. Pahvista puuttuu yksi pikkuläppä. Pahvissa pieni läpinäkyvän teipin palanen
Mario Kart 64 cib: neljästä pikkuläpästä puuttuu kolme. Ohjeista puuttuu kansi. Muutama läpinäkyväteippi jolla korjattu revennyttä printtiä.
Banjo Kazooie cib: ohjeissa ei kantta. Neljästä pikkuläpästä yksi revennyt, jonka kohdalla pahvin kyljestä revennyt pala. Pieni pala läpinäkyvää teippiä.
Goldeneye 007: pelkkä cart
Pokemon Stadium: pelkkä cart

Rahat tilille = paketti postiin. Nouto myös mahdollinen.

Postitus ostajan vastuulla ja laskuun. Postikulut lisätään hintaan. En varastoi kotonani pakkausmateriaalia, joten pyydän kärsivällisyyttä. Ole reilusti yhteydessä jos mietityttää. Toimitan kuvia pakkausvaiheesta ostajan mielenrauhaa helpottaakseni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
195 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.11.2020 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.