Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään vähälle käytölle jäänyt Nintendo Switch -pelikonsoli piuhoineen ja kolme virallistan Nintendon omaa laadukasta ohjainta.

Kaikki hyvässä kunnossa. Uuden vastaavan kokoonpanon hinta:
YLI 700 EUROA !!!!!!!1

Huuteleppa tästä hyvähelppo paketti, jolla kaveriporukka taatusti viihtyy sohvalla. Tai vaikka lahjaksi. Tai vaikka itselle laatuajan perässä. En ole tätä kannettavassa moodissa juurikaan käyttänyt, joten näytössä ei ole mitään naarmuja. Laitteessa on myös nuo Joyconit yhdistävä ohjain, josta saa sitten neljännen "perusohjaimen" yhteispelaamisia varten. Ohjaimessa on Iittalan tarra, joka tuhatkertaistaa pelinautinnon tason (leikisti). Jos ei muuta, niin vaimo ainakin hymyilee. Laatikot ja kaikki ohjaimia myöten.

— Takuu ei enää voimassa laitteessa, mutta minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut ikinä tämän kanssa.

PELIT:

- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Mario Kart 8 Deluxe
- Mario Maker 2

Ei vaihtoja. En myy erikseen.

PS. Laitteen yhteydessä olen käyttänyt grafiikkaa parantavaa johtoa Marseille mCable Gaming Edition. Se ei kuulu tähän kokonaisuuteen, mutta mikäli kiinnostut, niin voin senkin myydä. Kysymyksessä on HDMI-johto, jossa on tietokonepiiri itsessään - virta johdon piirille tulee sen yhteydessä olevasta USB-liittimestä, joten sille on oltava sisäänmeno esim. telkkarissa tai muissa laitteissa. Omien kokeilujeni perusteella piuha on ideaali kumppani juuri Nintendo Switch -pelikonsolille. Muille pelikonsoleille hyödyt eivät ole niin merkittäviä.

Voit tutustua aiheeseen osoitteessa:
https://www.marseilleinc.com/gaming-edition/

Oma arvosteluni kuvaa parantavasta piuhasta:
https://www.konsolifin.net/blog/t-u-h-o-m-u-r-s-u/parempi-kuvanlaatu-peleihin-ndash-pelkalla-piuhalla

Suomeen toimitettuna johdon hinta oli muistaakseni n. 175 euroa. Toiminnallisuus ei ole siitä mihinkään kadonnut ja 100 euron hintaan voin sen myydä kylkiäisenä. Vain hifisteille, tai niille, jotka arvostavat hitusen parempaa kuvanlaatua. Piuha on toki yhteensopiva kaikkien muidenkin HDMI-liitettävien pelikoneiden yms laitteiden kanssa. Esim. retropelaamista varten huikia kapistus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
545 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.11.2019 8:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.