Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eli ei sensoria eikä ohjaimia, vain kuvassa näkyvät. Toimivaksi testattu kolmisen vuotta sitten mutta kun tuntuu että koneita on enemmän kuin sensoreita niin myydään kuleksimasta. Pitäisi toimia ellei nyt hyllyyn ole itsekseen hapantunut.

HUOM! Paljon vinyylejä, konsoleita, pelejä sekä käytettyä hifiä verkkokaupassamme osoitteessa www.viihdelinna.fi sekä myymälässämme Savonlinnassa

HUOM HUOM! POISTOMYYNTITUOTE! TUOTE MYYDÄÄN TÄYSIN SELLAISENAAN SISÄLTÄEN KUVIEN MUKAISET ASIAT, TUOTTEET OVAT ILMOITUKSEN MUKAISESTI
JOKO TESTATTU KAUAN SITTEN TOIMIVAKSI, TAI HYVIN NOPEASTI PERUSTESTATTU ESIM. VIRRAT.
TUOTTEIDEN SELKEÄT PUUTTEET ILMOITETTU, TIEDOSTATHAN MITÄ HUUDAT.
EI TOIMINTATAKUUTA!

Tuotteet ovat poistoja jotka myydään suoraan lämpimistä varastotiloistamme.

 

Yleiset ehdot:

Tuote on käytetty

Toimitamme paketit vain Matkahuollolla! Kirjeeseen mahtuvat kirjeissä. Toimituskulut painon ja koon mukaan.
Ostaessasi useamman tuotteen, laskutetaan painon ja mittojen mukaan edullisimmalla mahdollisella tavalla.


Voitettuasi huudon, lähetämme laskun automaattisesti normaalisti 1-2arkipäivän sisään huutonet tilissä näkyvään sähköpostiin. Kun saamme maksun, toimitamme paketin myymälästämme seuraavan 2-5 arkipäivän aikana. Toimitamme paketit Matkahuollolla lähimpään MH pisteeseen, kirjeet postilla suoraan postiluukusta/laatikkoon. Jos tuotetta tullaan noutamaan, ilmoitathan laskun maksun jälkeen että tuote noudetaan, haemme tuotteen varastosta noudettavaksi Pappilankadun myymäläämme Savonlinnaan. Jos haluat odotella muita, myöhemmin sulkeutuvia huutoja samaan laskuun, otathan yhteyttä erikseen.

Laitteemme myydään aina sellaisenaan emmekä anna käytetyille tuotteille toimivuustakuuta. Ilmoitamme tuotteen toimivuuden mahdollisimman tarkkaan ilmoituksessa.

Myymämme tuotteet ovat käytettyjä, ja niissä saattaa olla käytön jälkiä, naarmuja, lommoja, yms. Jos olet huolissasi tuotteen kunnosta ja ulkonäöstä, ota yhteyttä ennen huutoa, ja kerromme tarkat tuotekohtaiset tiedot ja lähetämme tarvittaessa lähikuvat naarmuista, yms. HUOM, emme vastaa mahdollisista tuotteen toimintaan vaikuttamattomista vioista ja puutteista (naarmuista, lommoista, yms.) kaupanteon jälkeen.

Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne ovat kokonaan maksettu.

 

Viihdelinna

Pappilankatu 3, Savonlinna

www.viihdelinna.fi

myynti@viihdelinna.fi

+358451571749

Liikkeessämme myös paljon muuta äänentoistoa, pelejä, konsoleita, elektroniikkaa, vinyylejä, liittimiä, kaapeleita, yms, niin uutena kuin käytettynäkin. Ota yhteyttä! Lisätietoja nettisivuillamme.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
29 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.6.2021 12:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.6. klo 13:05

No, pidä hauskaa koittaa myydä kolmellakympillä vajaata settiä mistä ei edes laitteen toimivuudesta tiedetä. Johan on hyvä yrittäjä kyseessä.

14.6. klo 13:11

Mukavaa että meni tunteisiin, hyvää päivänjatkoa~

11.6. klo 22:21

Kuvan kunnossa jos et kokeile että toimiiko, 15€? Huudossa on aivan älytön käsitys näiden arvosta, vaikka toimivan hintahaarukka on parhaimmillaan 30€.
Sulla ei ole ohjainta, sensoria tai tieto että toimiiko 3v jälkeen levyasema.

14.6. klo 8:34

Kiitos tarjouksesta, mennään kuitenkin huutonetin sääntöjen mukaan.