Kuvaus

Kolmen pehmeäkantisen kirjan setti.
Hyväkuntoisia... keskimmäinen hilkulla.
Rhyannon Byrd: Veren viemät 1-3/3

----------------------------
Rhyannon Byrd: Suden taisto (Veren viemät 1)
Harlequin Nocturne. 2011.
Alkuteos "Last Wolf Standing" ilmestynyt 2008.

Mason Dillinger, Lucanin ja ihmisen jälkeläinen, lunastaa asemaansa yhteisössä parantamalla kaatolukuaan. On määrätty, että ihmissuden ja ihmisen jälkeläisten on metsästettävä Lucanien lauman luopioita – pahuuden polulle eksyneitä.

Torrance Kimberly Watson on päättänyt, että eläisi elämänsä eri tavalla kuin äitinsä, joka oli vaihtanut miestä kuin paitaa ja kyllästänyt mielensä kauhukertomuksilla. Torrance nauttii omasta pienimuotoisesta elämästään. Hänellä on mukava koti ja työ ystävänsä kaupassa, joka on erikoistunut yliluonnollisiin asioihin.

Mason aistii kahvilassa naisen, joka on tarkoitettu juuri hänelle, mutta hänen pitäisi keskittyä luopio Simmonsin metsästykseen, eikä juosta naisen perässä. Torrance on hämillään, kun tuntee vetoa kahvilassa tapaamaansa karskin oloista miestä kohtaan. Vielä enemmän hänen elämänsä mullistuu, kun suuri karvainen hirviö hyökkää hänen kimppuunsa. Hirviö on Simmons, jonka Mason aikoo kaataa, eikä kukaan muu kuin Mason voi suojella Torrancea.
----------------------------
Rhyannon Byrd: Suden ylpeys (Veren viemät 2)
Harlequin Nocturne 2011.
Alkuteos "Last Wolf Hunting" ilmestynyt 2008.

Taistelu ihmissusiluopioita vastaan jatkuu. Lunastaja Jeremy Burns on matkalla vuoristopitäjään Shadow Peakiin, jossa nämä tuhoisat ja turmeltuneet luopiot keräävät joukkojaan. Jeremy ei ole käynyt pitäjässä kymmeneen vuoteen, ei sen jälkeen kun hän jätti naisen, joka oli luotu hänen valituksi puolisokseen. Mutta sisimmässään Jeremy ei ollut koskaan jättänyt häntä – Jilliania – vaan muistot ja kaipaus asuivat yhä syvällä hänessä.

Jillian Murphy ei ole kuka tahansa nuori nainen, vaan laumansa henkivaeltaja, noidaksikin kutsuttu, yhteisön henkinen johtaja ja parantaja. Mutta jaksaako hän kohdata menneisyytensä? Jeremyllä on yhä suuri vaikutus häneen. Ehkä hänen pitäisi antaa rakkauden puhua ja ylpeän suden näyttää paikkansa.
-----------------------------------
Rhyannon Byrd: Suden arvet (Veren viemät 3/3)
Kustantanut Harlequin. (2011)
Alkuteos "Last Wolf Watching" ilmestynyt 2009.

Sisarukset Michaela ja Max Doucet muuttavat ihmissusilauman luo ja Max kokee ensimmäisen muodonmuutoksensa suuressa seremoniassa. Elämässä on muutenkin edessä suuria muutoksia, eikä Michaela ole suinkaan varautunut niihin kaikkiin.

Brody on koko elämänsä keskittynyt peittämään tunteensa ja taistellut lunastajien riveissä. Hän ilmoittautuu vapaaehtoiseksi pitämään Michaelasta huolta, mutta joutuu jo pian katumaan lupaustaan, sillä Michaelan seurassa hän ei pysty peittelemään tunteitaan. Ei hän kyllä halua antaa Michaelan olla kenenkään muunkaan seurassa!

Michaela ei ole koskaan pelännyt Brodya eikä pitänyt tätä hirviömäisenä eläimenä, päinvastoin, hän rakastaa Brodya, mutta valuuko hänen rakkautensa tyhjiin, osaako Brody enää aikuisena heittäytyä rakkauden virtaan?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 74 vrk 19 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 74 vrk 19 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.