Kuvaus

NOITA NOKINENÄN JOULU, kuunnelma, CD, 49 min, tuotanto YLE Radion lasten ja varhaisnuorten toimitus 1971

Talven tullen on matkanteko luudalla kylmää kyytiä! Kipakka noitaystävämme Nokinenä on jälleen vauhdissa, nyt joulun odotuksen merkeissä.

Itseään maan, maapallon ja välillä kuunkin mahtavimpana noitana pitävä Noita Nokinenä valmistautuu joulun tuloon omalla tavallaan. Hän tilaa kauppias Jänöliiniltä kilotolkulla voita, vehnäjauhoja, pölysokeria ja vielä läjän sammakoita. Mitä siitä kaikesta syntyykään?

Kirjoittanut ja ohjannut: Toini Vuoristo

Keskeisissä rooleissa: Marja Korhonen (Noita Nokinenä), Elsa Turakainen (Hanna Harvahammas), Rauha Rentola (Vilma Väkäleuka)

CD on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,6 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,8 euros, other countries 4,8 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,80 €
Sulkeutuu 4 vrk 35 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,80 € Sulkeutuu 4 vrk 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.