VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym.

Kaikki ovat Osta Heti -kohteita, ei siis huutokaupan päättymisen odottelua!

Myös MobilePaylla voi maksaa!

huutolinkki.wordpress.com

Nopeat postitukset Vantaalta. Nouto myös sovittaessa.

Kuvaus

Nokia BP-5M yhteensopiva Litium-ioniakku

  • UPOUUSI ja käyttämätön Li-ion 3.7VDC , 900mAh
  • Sopii ainakin: NOKIA 5610, 5700, 6110N, 6220C, 7390, 8600 Luna, 6500 Slide, 7390, 6110, 5700, Xpressmusic 5610, Xpressmusic 7290, 8600
  • Lähetys sisältää: Litium-lion akku kuplamuoveissa, ei tehdaspakkauksessa.
  • Kyseessä on siis tarvikeakku. Huollot eivät vättämättä takuuhuolla tarvikeakuilla varustettuja puhelimia. Tämän akun käyttö saattaa aiheuttaa takuun raukeamisen. Säilytä siksi alkuperäinen akku mahdollista huoltoa varten!
  • Asettamalla tarvikeakun puhelimeen, et toimi Nokian ohjeiden mukaan: "Käytä vain puhelimesi mukana tulleita alkuperäisiä akkuja ja lisävarusteita tai suosittelemiamme varaosia."  Jos jotain tapahtuu luurillesi, vastuu ei ole minun vaan riski on omasi. Tarvikeakkujen kapasiteetti on valmistajan ilmoittama tieto ja pitäisi olla luotettava. Kuitenkaan en ota vastuuta siitä jos valmistajan ilmoittama kapasiteetti on todellisuudesta poikkeava. Minä olen käyttänyt itse tällaisia akkuja omissa laitteissani aina ilman mitään ongelmia.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 8 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 103 vrk 8 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.