Kuvaus

Myydään vain muutamia kertoja käytetystä Nokia C7 puhelimesta purettu näytön lasi / digitizer kehyksineen. Osa on lähes uutta vastaavassa kunnosa. Tehtaan suojakalvo on vielä paikoillaan tehtaan jäljiltä!! Kyseessä on siis aito Nokia osa eikä mitään kiinarihkamaa missä kosketusnäyttö toimii miten sattuu :) Osa on purkamisen yhteydessä suojattu suojamuovilla joten siinä ei ole lasin sisäpinnalla pölyä tai sormenjälkiä.

Tästä uusi lasi halvalla rikkoontuneen tai naarmuuntuneen tilalle!

Lasi on purettu tummanruskeasta puhelimesta mutta se sopii kaikkiin C7 puhelimiin.

Hakusanoja: Nokia C7 LCD frame display oled 1

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,90 €
Sulkeutuu 85 vrk 15 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,90 € Sulkeutuu 85 vrk 15 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.