Kuvaus

Myydään avaamattomassa tehtaan paketissa oleva vanha nokia datakaapeli mallia DAC-2. Yhteensopiva mm. Nokia 6110/6130/5110 puhelimien kanssa.

 

Käsittääkseni tätä kaapeli voi käyttää Nokia handsfree-boksin (HFU-2) ja tietokoneen välillä jolloin voit yhdistää handsfreehen yhdistetyn puhelimen PC:hen. Lisäksi tarvit tietokoneen ja tämän kaapelin väliin Nokia DAU-9P kaapeli. 

Lisätietoa englanniksi:

For use with CARK-91 or CARK-91H. Connect the DAC-2 cable to the junction box HFU-2. Connect the other end of the DAC2 cable to the DAU-9P cable then connect the DAU-9P cable to the RS232 port on the back of the computer. 
 

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 5 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 19 vrk 5 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.