Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Classics Collection: Nosferatu, Metropolis, Potemkin (3DVD) uusi ja muoveissa *

Sisältää seuraavat elokuvat:

Nosferatu

Ruotsissa Nosferatua pidettiin niin pelottavana, että se julistettiin pannaan viideksikymmeneksi vuodeksi. Vasta vuonna 1972 Nosferatun hiipivä varjo saatiin nähdä Ruotsin valkokankailla. Saksalaisen expressionistin F.W. Murnaun Nosferatu on ensimmäinen ja parhaana pidetty vampyyrielokuva. Se pohjautuu Bram Stokerin kirjoittamaan Draculaan.

Metropolis

Harva on tehnyt yhtä syvän vaikutuksen niin moneen ohjaajaan kuin visuaalisuuden mestari Fritz Lang - eräs elokuvahistorian todellisista jättiläisistä. Lang eli Saksassa ja oli vastoin omaa tahtoaan Hitlerin henkilökohtainen suosikki. Suosio loppui lyhyeen, kun Lang selkeästi osoitti inhonsa natsismia kohtaan tulevaisuusnäkemyksellään Metropolis. Tämän takia Langin oli lopulta paettava Pariisiin.

Panssarilaiva Potemkin

Venäläisen ekspressionistin Sergej Eisensteinin mestariteos Panssarilaiva Potemkin, on vuoden 1925 ensi-illan jälkeen useasti valittu maailman parhaaksi elokuvaksi. Elokuvan kuuluisin kohtaus jossa lastenvaunut syöksyvät Odessan portaita alas, samalla kun Tsaarin sotilaat tappavat ihmisiä, lainattiin Kevin Costnerin tähdittämään elokuvaan Lahjomattomat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

49,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2020 20:37
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.