Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD on uusi ja muoveissa.

Nuoren Wertherin jäljillä on suomalainen draamaelokuva vuodelta 2013. Sen on ohjannut, käsikirjoittanut ja tuottanut Jarmo Lampela. Suomenlinnassa kuvattu elokuva kertoo keski-ikäisestä kuvanveistäjästä, joka saa tietää poikansa kuolleen. Hän ei ollut tavannut poikaansa puoleentoista vuosikymmeneen – niinpä hän alkaa ottaa selvää tämän elämänvaiheista.

Nuoren Wertherin jäljillä perustuu Ulrich Plenzdorfin kollaasiromaaniin ja näytelmään Nuoren W:n uudet kärsimykset vuodelta 1972. Plenzdorfin teos pohjautuu taasen Johann Wolfgang von Goethen klassikkoteokseen Nuoren Wertherin kärsimykset vuodelta 1774. Elokuva on julkaistu myös DVD:nä.

Näyttelijät

  Juha Kukkonen  …  Viitanen, kuvanveistäjä  

  Jyri Ojansivu  …  Eero Viitanen, edellisen poika  

  Iina Kuustonen  …  Katri, Eeron kolmikymppinen rakkaus  

  Meri Nenonen  …  Hannele, Viitasen vaimo  

  Aarni Kivinen  …  Lempinen  

  Santtu Karvonen  …  Timo  

  Asko Vaarala  …  Ville  

  Ona Kamu  …  Katrin työkaveri  

 

Juoni:

Suomenlinnassa asuva kuvanveistäjä Viitanen ei ole tavannut poikaansa Eeroa viiteentoista vuoteen. Hän saa tiedon Eeron kuolemasta, minkä jälkeen häntä alkaa kiinnostaa, millainen ihminen Eerosta kasvoi yhdeksäntoistavuotiseksi jääneen elämänsä aikana. Käy ilmi, että Eero muutti Suomenlinnaan ja kävi tapaamassa isäänsä ja tämän uutta vaimoa huoltomieheksi naamioituneena. Eerolla oli myös rakkaussuhde Suomenlinnassa: 30-vuotias Katri. Viitanen etsii Katrin käsiinsä. Katri on naimisissa oleva päiväkodin työntekijä.

Eero on elokuvassa mukana paitsi takaumissa, myös nykyhetkessä haamuna, joka kommentoi elävien puuhasteluja. Lyhyen elämänsä aikana hän yritti olla kuvataiteilija, mutta sai aikaan vain epäonnistuneita tekeleitä. Lopussa paljastuu hänen todellinen lahjakkuutensa. Myös Eeron kuolinsyy paljastuu vasta loppuminuuteilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.10.2018 17:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.