Kuvaus

OK iskussa oleva opus SUOMI RAP / HIP HOP  diggareille.

TILATTAESSA 9,00e + PK  ->  http://www.tehtaanmyymala.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789511229308&theme=1


Nuppu Stenros: SIGNMARK

Maailman ensimmäisen kuuron rap-artistin valovoimainen tarina näyttää, miten mahdottomasta tuli totta

Signmark eli 28-vuotias Marko Vuorenheimo oli jo lapsena kiinnostunut musiikista. Hän tulkkasi kuulevien isovanhempien joululauluja kuuroille sukulaisilleen ja viittoi teini-iässä muiden tekemää musiikkia ennen kuin uskaltautui viimein tekemään omia biisejä.

Signmark julkaisi ensimmäisen oman albuminsa marraskuussa 2006, ja nyt tekeillä on toinen - tällä kertaa englanniksi ja American Sign Language -viittomilla. Monikulttuurinen hiphop on Signmarkin rajoja ylittävälle musiikille erinomainen areena: kuurot saavat nauttia musiikista, ja kuuleville avautuu uudenlainen näkökulma rap-musiikkiin Signmarkin visuaalisen kielen voiman, vimman ja kauneuden myötä.

Signmark ei ole ainoastaan kuurojen äänitorvi, vaan silta kahden eri tavoin viestivän maailman välillä. Samalla hän on vakuuttava suvaitsevaisuuden ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja.

Kirja näyttää, miten Signmarkin lahjakkuus, palo ja tiukka asenne ovat auttaneet hänet pääsemään pitkälle musiikkibisneksessä, joka ei ole helppoa kuulevallekaan.

2. painos

Otavan Kirjapaino Oy,
Keuruu 2009


VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILILE ja PAKETTI POSTIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

--------------------


Signmark (oikealta nimeltään Marko Vilhelm Vuoriheimo, s. 26. kesäkuuta 1978 Helsinki) on kuuro rap-artisti, joka kuvailee tuotantoaan kevyeksi, kantaa ottavaksi bilemusiikiksi. Viittomakielisessä perheessä kasvaneen Vuoriheimon mukaan yhteiskunnan ei tulisi kohdella kuuroja vammaisina vaan kielivähemmistönä, jolla on oma kulttuurinsa ja historiansa. Vuoriheimo on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, ja hän toimi vuoteen 2009 asti viittomakielen lehtorina Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, mutta nykyään hän toimii yrittäjänä.

Musiikin valovoimaisen kapinallisen voitokas tarina.
Maailman ensimmäisen kuuron rap-artistin, suomalaisen Signmarkin elämäkerta näyttää unelmien voiman.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 2 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 2 vrk 2 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.