Kuvaus

Hyväkuntoiset. Sekä Levy/Kotelo. Noudotkin onnistuu mikäli ne sovittu ennen ostoa.

Nyrölä 3

Kesäyö, maalaisidylli, moottoripyöräjengi ja murha. Tummaihoinen Nazir ei enää paista pizzoja Nyrölässä, sillä siellä tutustutaan hitaasti, mutta vihataan nopeasti. Murhaaja ei löydy minihameessa ja korkokengissä kuten uusi nimismies Jaana Mansikka (Maija Junno) luulee, vaan kumisaappaissa, haulikko kädessä. Jaana saa avukseen omaperäisen pastori Rouhiaisen (Oiva Lohtander) ja murhatun ystävän Saddamin (Kai Lehtinen). Kylää hallitseva moottoripyöräjengi tekee todistajat vaiteliaiksi ja loput vaientaa kunnan johto. Mutta nimismies Mansikka ei luovuta ennen kuin naamiot putoavat ja Nyrölän korpi paljastaa salaisuutensa.

Kissa ja Varjo

Kissa (Paavo Pentikäinen) on entinen rosvo ja Varjo (Hannu Kahakorpi) poliisi. Miesten yksityisetsivätoimistoon kävelee eräänä aamuna nainen, johon kumpikin rakastuu. Välttääkseen riitaa Varjo ottaa veneensä ja lähtee. Kun auringon paahtama mies vuosien jälkeen palaa, nainen on murhattu ja Kissa kadonnut. Alkaa etsintä joka johtaa Lapin sodan aikana kadonneen natsien kulta-aarteen jäljille. Kissa ja Varjo yhdistelee spaghettiwesternien ja filmnoirin kuvastoa suomalaisen komedian ja Komisario Palmujen perinteeseen, taustanaan kesä, meri ja Helsinki.

Katso omakuvaus. Sieltä näet aina jos on este postitukselle (esim. matka.)

Omakuvauksesta löydät myös aina ajankohtataiset postikulut.

HUOM:TILINUMERONI JA MUUT MAKSUUN TARVITTAVAT TIEDOT TULEVAT AUTOMAATTISESTI HUUTO.NETIN VAKIOVIESTIN MUKANA KOHTEEN SULKEUDUTTUA!

  • Jos satut ostamaan muitakin kohteita niin yhdistelen postikuluja aina halvimman mukaan
  • 2 Normaalikokoista dvd leffaa tulee yksillä postikuluilla
  • Boksit omalla hinnallaan
  • 4 Normaalikokoista dvd leffaa tulee 4.00e posteilla
  • Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erikoisesti manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu)
  • Lasten elokuvat eivät välttämättä aina sisällä suomenkielisiä teksityksiä, kysy asiasta erikseen mikäli epäselvä
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,50 €
tai
Sulkeutuu 60 vrk 2 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 60 vrk 2 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.