Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nystén Anja - Tavi Varpu - Tuohikorpi Toomas, Laihdu ilman nälkää : juhli hiilihydraattitietoisesti

Laihduttajien keskustelupalstat tulvivat viestejä, joissa itketään repsahduksia ja pohditaan, onko koko laihdutuskuuri nyt mennyt hukkaan. Useimmille laihduttajille muodostuvat kompastuskiviksi joulu, perhejuhlat tai juhliminen ravintolassa viikonloppuna. 

Näin ei tarvitse olla. Koko noidankehä perustuu virheelliseen tapaan laihduttaa, virheelliseen tapaan asennoitua omaan dieettiinsä ja virheelliseen käsitykseen juhlimisesta. 

Virheellinen tapa laihduttaa on tehdä se liian vähillä rasvoilla ja proteiineilla. Vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattamalla ihmisen luontaiset kylläisyysmekanismit sen sijaan alkavat toimia ja ahmimistarve katoaa. 

Virheellinen tapa asennoitua omaan dieettiinsä tarkoittaa liiallista ankaruutta ja täydellisyyden tavoittelua. Sen sijaan kun on joustava dieettinsä kanssa ja armelias itselleen, on kaikki mahdollisuudet onnistua. 

Virheellinen käsitys juhlimisesta pitää sisällään syyllisyyden tunteen. Koska tämä on hauskaa, tämä ei voi olla sallittua. Itse asiassa on niin, että juuri juhliminen auttaa onnistumaan laihduttamisessa - kunhan sen tekee taiten! 

Tässä kirjassa annetaan ohjeet kuinka laihduttamisen voi yhdistää herkutteluun ja ilonpitoon. Kirjasta löytyy hiilihydraattitietoiset ruokaohjeet kaikkiin kalenterivuoden juhliin sekä erilaisiin perhejuhliin, joulusta pääsiäiseen ja lastenkutsuista 50-vuotispäiville.

Kaikki ruokaohjeet on pisteytetty Anja Nysténin kehittämällä ainutlaatuisella Prodex-pistelaskumenetelmällä, jonka avulla voi helposti seurata ruokien energiamäärää ja makroravinnekoostumusta.


Kovakantinen - kuvakannet, Gummerus,  v. 2006, 1. p., 316 s., paino n. 730 g

Kunto: Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kirja. Kuin uusi, vain selattu.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2018 7:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.