Kuvaus

 

Suomalainen julkaisu eli suomenkieliset kannet ja tekstitykset. 

Varsin siistikuntoinen levy, yksi lyhyt (1cm) hyvin hento hiusnaarmu. Levyn yläpintaan on kirjoitettu tussilla numero, joten taitaa olla vuokrapoisto - kannessa ei kuitenkaan mitään tarroja tvs mitä yleensä vuokrapoistoissa.
Kannet ja kansipaperi asiallisessa kunnossa.

Toimitus postitse helposti-kuoressa. Tämän tuotteen kanssa voin samoilla kuluilla lähettää toisen tuotteen (leffan, TV-sarjan, pelin tai  CD-levyn) jos myös toisen tuotteen kuvauksessa on tästä yhteispostituksesta mainittu. Jos huudat vielä useamman kohteen kerralla, katsotaan sopiva edullisin yhteispostitustapa. Jos et tarvitse koteloita voin toimittaa jopa yli kymmenen normaalia DVD-, Blu-ray tai CD-levyä kansipapereineen ilman koteloita samoilla kuluilla. Ei noutoa.
 

Katso:
DVD-kohteeni
Blu-ray-kohteeni
kaikki elokuva-kohteeni
peli-kohteeni
musiikki-kohteeni
kaikki kohteeni

Huom! Olen pyrkinyt arvioimaan kaikkien myymieni levyjen kunnon kriittisesti ja kaikille myönnän toimintatakuun. Ilmoitan kohteen kuvauksessa mahdollisista vaurioista tai puutteista. Tarkastelen levyjen lukupinnan hyvässä valossa, lisäksi pyrin tarkistamaan yläpinnan ja keskirenkaan kunnon (onko esim. silmin havaittavia halkeamia). Lisäksi ilmoitan jos huomaan kotelossa tai kansipaperissa vaurioita. Elokuvakohteissa ilmoitan myös erikseen jos kyseessä on vuokrapoisto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 3 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,50 € Sulkeutuu 111 vrk 3 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.