Tuote on myyty käyttäjälle Muppispuppis hintaan 4,95 €

Kuvaus

[0618]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos muistamisen harjoittajille / opiskelijoille ym.

Oddbjorn By: MEMO

Helppo tapa parantaa muistia

Norjalainen Oddbjørn By oli keskinkertainen oppilas koulussa, mutta nykyään hän on huippuopiskelija ja yksi maailman parhaista muistimestareista. Memossa opetetaan erilaisia muistitekniikoita käytännönläheisesti ja näppärästi. Lukija voi valita itselleen ja tilanteeseen sopivan! Memo antaa vinkkejä, miten muistat paremmin muun muassa puheita ja esityksiä, lukemaasi, PIN-koodeja, salasanoja, numerosarjoja tai merkkipäiviä. Helppolukuinen Memo sopii mainiosti kaikille opiskelijoista eläkeläisiin - kaikille, jotka haluavat oppia muistamaan paremmin.

Oletko ikinä miettinyt millasta elämä olisi mikäli voisit esiintyä kuin ammattilainen tai oppia 1000 sanaa uutta kieltä vain muutamassa päivässä? 

Mistä tässä on kysymys?

Valitettavasti meidän ei ole mahdollista muistaa kaikkea. Jos se olisi mahdollista, olisi turhaa järjestää Muistin MM-kilpailuja joka vuosi.

On kuitenkin mahdollista kehittää muistiasi merkittävästi. Memo yhdistää maailman vaikuttavimpia tekniikoita Antiikin Kreikasta, kansainvälisistä muistikilpailuista sekä kirjan kirjoittajan, Oddbjørn Byn, kehittämistä menetelmistä.

Kuinka paljon on mahdollista kehittyä?

Katharina, oopperalaulaja, valmistautui päärooliinsa Verdin Trovatoressa. Vuorosanojen muistaminen kesti yli kuukauden. Ja tämä oli ennenkuin hän aloitti edes harjoitukset.

Opeteltuaan Memon Katharina valmistautui päärooliin Othellossa. Vaikka kyseessä oli edellistä vaativampi rooli, hän pystyi opettelemaan vuorosanat vain kymmenessä päivässä. Memon avulla on todellakin mahdollista säästää aikaasi. 

"It really is a superb book!"

Katharina J.S., opera singer

Kirjan kirjoittaja on henkilökohtaisesti kokenut, että lyhyessä ajassa on mahdollista kehittyä todella paljon. Hän oli vähällä hävitä Norjan muistikilpailussa omille lukijoilleen. Yksi Memon lukija jopa saavutti Grand Master Muistin MM-kilpailuissa (jonka on saavuttanut vain 5 ihmistä). Memo on kirja, joka voi todellakin tehdä sinusta muistimestarin.

Mutta vielä tärkeämpää: Memo on kirja joka parantaa muistiasi, auttaa nostamaan arvosanojasi ja auttaa valmistelemaan upeita esityksiä – niin että voit saavuttaa tavoitteesi.   

Memo: Helppo tapa parantaa muistia opettaa sinulle... 
Parhaat tekniikat muistaa:

  • Kielet
  • Maantiede
  • Tentit
  • Esitelmät
  • Nimet
  • Aikataulut
  • Muistitemppuja
  • ...ja paljon muuta.

BAZAR

Suomentanut: Outi Menna

3. painos

Norhaven A/S, Tanska 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.7.2018 16:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.