Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

OHJAAJANA EDVIN LAINE - KOKOELMA 1-2


SISÄLTÄÄ 8 ELOKUVAA


OHJAAJANA EDVIN LAINE - KOKOELMA 1-


YRJÄNÄN EMÄNNNÄ SYNTI-


YRJÄNÄN TALOON ON JO KAUAN TOIVOTTU PERILLISTÄ, JA NELJÄN AVIOLIITTOVUODEN JÄLKEEN NUORI EMÄNTÄ SELMA ODOTTAA LASTA. MUTTA KYLÄN JUORUJEN MUKAAN ISÄNTÄ ANTTI EI OLEKAAN LAPSEN OIKEA ISÄ. KOLMIODRAAMAN PÄÄOSISSA OVAT MIRJAMI KUOSMANEN, EDVIN LAINE JA ESKO VETTENRANTA.


VALMISTUSVUOSI 1943


KESTO 1H 28MIN


KULTAINEN KYNTTILÄNJALKA-


JÄNNITYSELOKUVA SAA ALKUNSA KUN PASTORI KARPELAN KARTANOON TUNKEUTUU KAKSI MIESTÄ JOTKA RYÖSTÄVÄT ARVOKKAAN KYNTTILÄNJALAN. EDVIN LAINE ESITTÄÄ HÄIKÄILEMÄTÖNTÄ LIIKEMIESTÄ, JA MUISSA OSISSA NÄHDÄÄN MM. MIRJAM NOVERO JA ESKO SAHA.


VALMISTUSVUOSI 1946


KESTO 1H 45MIN


TAPAHTUI KAUKANA-


SALAPERÄINEN KAUNOTAR SEKOITTAA MIESTEN PÄÄT ROMANTTISESSA KOMEDIASSA JONKA  TAPAHTUMAT SIJOITTUVAT LAPPIIN. PÄÄOSISSA OVAT HELENA KARA, KULLERVO KALSKE, JOEL RINNE JA AKU KORHONEN.


VALMISTUSVUOSI 1950


KESTO 1H 18MIN


PINSIÖN PAROONI-


TAAVETTI-VAARI ELI PINSIÖN PAROONI EI HALUA VANHAINKOTIIN VAAN MUUTTAA VELJENPOIKANSA LUO TAMPEREELLE. PERHE HAAVEILEE OMAN TALON RAKENTAMISESTA, JA SIIHEN ON NEUVOKKAALLA VAARILLAKIN OMAT SUUNNITELMANSA... HYVÄNTUULISEN TYÖLÄISKOMEDIAN PÄÄOSASSA ON ESKO ROINE.


VALMISTUSVUOSI 1962


KESTO 1H 30MIN


OHJAAJANA EDVIN LAINE- KOKOELMA 2-


KULTAMITALIVAIMO-


ENNI JA SIRPA OSALLISTUVAT ELÄINTARHAN YLEISURHEILUKISOIHIN, MUTTA NAISTEN MENESTYS JA UUSI URHEILUHARRASTUS AIHEUTTAA PÄÄNVAIVAA MUSTASUKKAISILLE AVIOMIEHILLE. KOMEDIAN PÄÄOSISSA NÄHDÄÄN RITVA ARVELO, TAPIO RAUTAVAARA, HILLEVI LAGERSTAM JA HANNES HÄYRINEN.


VALMISTUSVUOSI 1947


KESTO 1H 14MIN


ISÄPAPPA JA KELTANOKKA-


KOMEDIA LESKEKSI JÄÄNEESTÄ ELÄINLÄÄKETIETEEN TOHTORISTA, JONKA SUURIN INTOHIMO KOHDISTUU HARVINAISIIN AKVAARIOKALOIHIN. LASTEN MIELESTÄ ISÄ KAIPAA ELÄMÄNMUUTOSTA EIKÄ UUSI VAIMOKAAN OLISI PAHITTEEKSI. PÄÄOSISSA OVAT JOEL RINNE, LASSE PÖYSTI JA MIRJAM NOVERO.


VALMISTUVUOSI 1950


KESTO 1H 10MIN


NISKAVUOREN HETA-


JUSSILLA PALKITUT RAUNI LUOMA JA KAARLO HALTTUNEN ESITTÄVÄT PÄÄOSIA KIITETYSSÄ NISKAVUORI-ELOKUVASSA -JOSSA YLPEÄ HETA JOUTUU NAIMAAN AKUSTI-RENGIN JA MUUTTAMAAN MUUMÄEN RAPPIOTORPPAAN. TILAN KASVATTAMINEN NISKAVUOREN VEROISEKSI ON PERÄÄNANTAMATTOMAN HETAN AINOA PÄÄMÄÄRÄ.


VALMISTUSVUOSI 1952


KESTO 1H 30MIN


SKANDAALI TYTTÖKOULUSSA-


ELETÄÄN 1800-LUKUA. ANKARA TYTTÖKOULUN JOHTAJATAR TEKEE KAIKKENSA, ETTEIVÄT KOULUN TYTÖT OLISI MISSÄÄN TEKEMISISSÄ LYSEON POIKIEN KANSSA, MUTTA NUORTEN TUNTEITA ON VAIKEA TUKAHDUTTAA. ROMANTTISEN KOMEDIAN TÄHTINÄ HURMAAVAT LIISA ROINE JA ESKO SALMINEN.


VALMISTUSVUOSI 1960


KESTO 1H 37MIN


YHTEISKESTO KOKO SARJALLE 11H 32MIN


EI TARJOUKSIA


MUOVEISSA


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 13:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.