Kuvaus

TÄYSOSUMA (1941, 1h 40min) Hilpeä komedia nuoresta perijättärestä (Ansa Ikonen), joka asettuu lomahotelliin etsimään itselleen sopivaa aviomiestä. Vieraissa riittää kyllä sulhasehdokkaita, osa herrasmiehiä, ja osa huijareita. Varmaa on vain se, ettei kommelluksista tule loppua!

EN OLE KREIVITÄR (1945, 1h 17min.) Helena Karalla on kaksoisrooli näyttävästi kuvatussa seikkailutarinassa jossa oikea kreivitär ja valekreivitär aiheuttavat väärinkäsityksiä. Hienot salit, ylelliset hotellihuoneet, ja upeat puvut ovat herkullista silmänruokaa elokuvassa, joka palkittiin Jussilla kuvauksesta ja lavastuksesta.

PUCK (1942, 1h 32min.) Muotiliikkeen myyjä Liisa ja tunnettu säveltäjä Raimo Kaarna ihastuvat toisiinsa, mutta Kaarnan sukukartanossa kaikki eivät suhdetta hyväksy. Lisäksi Liisalla on omat epäilynsä, ja salaisuus joka ei kestä päivänvaloa. Romanttisen elokuvan pääosissa ovat Helena Kara ja Tauno Palo

TUHOTTU NUORUUS (1947, 1h 12min.) Työväenluokkaan kuuluva Kirsti työskentelee tohtori Varjon vastaanottoapulaisena ja seurustelee salaa tohtorin pojan, arkkitehdiksi opiskelevan Einon kanssa. Vaikka elokuva peilaa aikansa yhteiskunnallisia ongelmia ja luokkajakoa, ei arkisen elämän kuvauksesta puutu huumoria. Pääosissa ovat Helena Kara ja Kullervo Kalske.

Hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
tai
Sulkeutuu 8 vrk 23 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 8 vrk 23 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.