Kuvaus

Basam 2013 nidottu

1.painos

Uusi

Kaikki mahdollisuudet ovat sinun käsissäsi - luottamus elämän kantokykyyn on valinta

Elämä on jännittävä seikkailu, joka tarjoaa ihmeitä jokaisena päivänämme. Miksi silti niin harva ojentaa kätensä ja ottaa? Miksi kestämme huonoa työpaikkaa, huonoja ihmissuhteita, stressaavaa taloutta? Miksi tyydymme vain valittamaan asioista, kun voimme muuttaa niitä?

Valkila kirjoittaa asioiden muuttamisen olevan yhtä paljon omassa vallassamme kuin ruikuttaminenkin. Voimme tehdä myönteisen keikauksen elämässämme ja ryhtyä oman elämämme päättäjäksi, subjektiksi ja tekijäksi. Se vaatii vain halua ja uskallusta hylätä pelko ja ryhtyä luottamaan elämän kantokykyyn ja rakastamaan. Juuri niin yksinkertaista se on.

Hanki ihana, peloton elämä -kirjan asiat ovat tunnettua totuutta, mutta omassa teknisessä tehokulttuurissamme unohdettua ja vaiettua. Ulkomaiset elämäntaidon oppaat kertovat niistä, mutta usein niiden ilmaisu tuntuu meistä vieraalta ja epäuskottavalta. Asia on kuitenkin juuri niin hyvä kuin miltä se kuulostaa, ja tässä kirjassa se kerrotan suomalaiselta suomalaiselle.

Me haluamme parempaa elämää; muutosta ja eheyden tunnetta, jotain, mihin tarttua ja luottaa. Tämä kirja on kirjoitettu, jotta saat elämääsi uudenlaisia ratkaisumalleja ja pääset pois negatiivisuuskierteestäsi. Saat elämääsi ihan mitä tahdot, kun hankkiudut eroon peloistasi vaihtamalla myönteisen vaihteen päälle ja ryhtymällä elämäsi subjektiksi. Kun alat saada juonesta kiinni ja onnistut muuttamaan ajatuksiasi myönteisemmiksi, huomaat piankin konkreettisia, palkitsevia muutoksia elämässäsi. Kun yhä useampi meistä poistaa pelkojaan ja parantaa elämäänsä, se ei voi olla vaikuttamatta koko elinympäristöömme tällä pallolla. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 83 vrk 9 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 83 vrk 9 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.