Tuote on myyty käyttäjälle farmroad hintaan 49,10 €

Kuvaus

Oiva Toikan suunnittelema Sinisotka, vuoden 2004 vuosilintu. Signeerattu O.T II Nuutajärvi, eli kakkoslaatuinen lintu. Olettaisin, että se johtuu linnun pyrstön epätasaisuudesta. Linnun pyrstön viimeistely on epäonnistunut, jonka seurauksena pyrstö on röpöläisen tuntuinen ja mies todella pieni lasin palanen on tämän seurauksena lähtenyt (katso kuvat!). Myös pienen pieniä ilmakuplia on kakkoslaadulle tyypillisesti siellä täällä lintua, näkyy kuvissa suhteellisen hyvin.

Korkeus noin 9,5cm ja pituus noin 23cm.

Koska kyseessä on jo valmiiksi kakkoslaatuun signeerattu lintu, laitan ylläolevista valmistusvioista huolimatta kunnon hyväksi. Mikäli tarvitset lisää kuvia tai tietoja, ethän epäröi pyytää niitä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
49,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.2.2019 21:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.2. klo 15:12

Olisitko yhtään sitä vastaan, jos peruuttaisin huutoni? Kannan tietysti vastuun huudoistani, eli olen täysin valmis tietysti ostamaankin tämän, jos huutoni voittaa.

8.2. klo 17:24

Hei,

Otin yhteyttä ylläpitoon ja pyysin poistamaan huutosi. Mikäli he eivät tätä tee, niin voidaan sopia jos voitat kohteen, että et lunasta tuotetta.

8.2. klo 15:11

Hei! Täytyy myöntää, etten jaksanut aiemmin lukea kuvausta, sillä ajattelin kunnon ja kakkoslaadun kertovan tarpeeksi, ja muuten tuo näyttääkin oikein hyvältä mutta tuo lasinpalasen puute ei kyllä miellytä silmääni.