Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ/ UUDENVEROISESSA iskussa oleva kovakantinen  painos ABBA yhtyeen diggareille. AIVAN MAHTAVA OPUS.

Andrew Oldham -  Tony Calder - Colin Irwin: ABBA - Koko tarina

"Kolmekymmentä vuotta sitten Agnethan, Bennyn, Björnin ja Anni-Fridin Abba voitti Euroviisut Waterloo-kappaleellaan ja nousi maailmansuosioon. Abba - koko tarina -teos kertoo kaiken yhtyeen hohdokkaasta noususta, menestyksestä, avioerojen tuomista sydänsuruista, naislaulajien välisestä vihanpidosta, riitaantumisesta manageri Stig Anderssonin kanssa sekä niistä paineista, jotka lopulta hajottivat tämän Ruotsin ylpeyden ja kateuden kohteen.

Kirja on oivaltava ja rakastava kunnianosoitus yhtyeelle, joka on vihdoin nostettu kaikkien aikojen suurimpien popmusiikintekijöiden joukkoon."

2. painos

Suomentanut Maria LyytinenA

Ajatus Kirjat

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 15 vrk 10 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 15 vrk 10 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.