Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. NIKO - LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 1 t 32 min. K 7.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

 

2. PEPPI 2: Peppi järjestää huviretken. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 55 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun sekä muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Peppi järjestää huviretken -jaksossa Peppi, Tommi ja Annika heittävät tikkaa, lennättävät leijaa ja pelottelevat Herra Tossavaista. Lopulta he kuitenkin heltyvät ja antavat nälkäisille ryöväreille voileipiä. Kun Peppi on vaihdissa, on siinä hatussa pitelemistä…
Peppi jahtaa kummituksia ja hänen luonaan käy varkaita -jaksossa Pepillä on syntymäpäivät ja hän järjestää hienot juhlat. Tommi ja Annika saavat lahjoja. Kun kaikki ovat saaneet vatsan täyteen kakkuja ja pullia, lähdetään ullakolle tervehtimään peikkoja ja kummituksia.

 

3. PEPPI 4: Pepin joulu. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 55 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun sekä muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Pepin joulu -jaksossa Peppi leipoo piparkakkuja ja viettää joulun yksinään Huvikummussa – Tommin ja Annikan tekisi kovasti mieli hänen luokseen... Peppi keksii pönkin -jaksossa Peppi keksii uuden sanan – pönkin – muttei itsekään tiedä, mikä se on. Pian se kyllä selviää, kun Peppi, Tommi ja Annika virittävät pönkkiansan!

 

4. PEPPI 5: Peppi yläilmoissa. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 56 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun sekä muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Peppi yläilmoissa -jaksossa Huvikummun yläpuolella korkealla ilmassa leijuu valtava ilmapallo Peppi, Tommi ja Annika kyydisään. Maan päällä Jymy-Juntunen ja Kukkanen yrittävä taas päästä käsiksi Pepin kultarahoihin…
Peppi on haaksirikkoutunut -jaksossa ankaran Prusseluskan on määrä huolehtia Tommista ja Annikasta pari päivää. Tommi ja Annika eivät kestä moista menoa ja he päättävät paeta autiolle saarelle Pepin kanssa...

Ruotsalainen televisiosarja Pippi Långstrump (Peppi Pitkätossu) filmattiin 1968 ja esitettiin ensimmäisen kerran Ruotsin televisiossa 1969. Sarjassa on 13 puolen tunnin jaksoa. Peppi Pitkätossua esittää Inger Nilsson, Annikaa Maria Persson ja Tommia Per Sundberg. Olle Hellbomin ohjaama sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja hänen omaan käsikirjoitukseensa. Televisiosarjasta koottiin 1973 Peppi Pitkätossu -elokuva.

 

5. OLIPA KERRAN AMERIKKA. Produced By Procidis, Paris / Hesburger. Kieli: suomi. Kesto 2 h 10 min. Ehjä DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Olipa kerran Amerikka (Il était une fois... Les Amériques 1996) -animaatio-sarjan viisi jaksoa: 1. Ensimmäiset amerikkalaiset, 2. Metsästäjät, 3. Pohjoisten seutujen valloittajat, 4. Luvattu maa, 5. Kummunrakentajat.

Olipa kerran ihminen (Il était une fois... l'Homme 1978) on Albert Barillén ohjaama ranskalainen animaatiosarja. Sen toinen osa, Olipa kerran avaruus, jatkaa suoraan siitä mihin Olipa kerran ihmisen viimeisessä jaksossa jäätiin, siinä ihminen maapallon tuhon uhkakuvien myötä päätyy avaruuteen. Olipa kerran avaruus on sarjan muidenkin osien tapaan jännittävä ja opettavainen, ollen kuitenkin samalla selvästi edeltäjäänsä mielikuvituksellisempi ja seikkailullisempi. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin. Suomenkielisen version sarjasta tuotti YLE Import.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 10 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 67 vrk 10 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.