Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen,  OK oleva kovakantinen 1. painos SEKSIN / NAIMISEN / PANEMISEN / KAMASTURAN / SEKSUAALISUUDEN diggareille.

 

Olivia Judson: Tohtori Tatjanan SEKSINEUVOJA koko luomakunnalle

Kansainvälisesti huippusuosittu seksiopas sisältää vastaukset moneen polttavaan kysymykseen kuten milloin nekrofilia on hyväksyttävää, onko neitseellinen synnytys mahdollista ja milloin on oikein syödä rakastajansa. Tohtori Tatjanan (Olivia Judson) vastauksista näkyy niiden kirjoittajan luonnonhistorian tuntemus ja hulvaton huumorintaju. Hän ei moralisoi asiakkaidensa iljettäviltä ja epäluonnollisilta kuulostavia tunteita ja mielihaluja, vaan vakuuttaa, että ne ovat täysin luonnollisia - mutta vain ja ainoastaan silloin kun asiakas ei ole ihminen vaan jokin muu eläinlaji. Vastauksiensa lomassa Tohtori Tatjana selittää seksuaalisen käyttäytymisen takana piilevän tieteellisen totuuden, aina Darwinin seksuaalivalintateoriasta siihen miksi yhdyntään ja seksiin pohjautuva lisääntyminen on ylipäätään olemassa. Englantilainen evoluutiobiologi Olivia Judson toimii tutkijana Imperial Collegessa Lontoossa.

Suomentanut Iiris Kalliola

1. painos

Karisto Oy;n kirjapaino, Hämeenlinna 2005

VOITTOHUUTO JA PK.  4.20e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 06/20, 08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 8 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 69 vrk 8 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.