Kuvaus

Myynnissä kuvan kirja Olli Jalonen: Yhdeksä pyramidia eli kertomus yhdeksästä elementistä viidessä tai kuudessa ilmansuunnassa, Otava 1. painos vuodelta 2000.

Krakova, Praha, Bryssel, Santiago de Compostela, Avignon, Bologna, Helsinki, Bergen, Reykjavik.

"Rakentamisen aikana on liian moni kysynyt että mistä ihmeestä tuollainen idea voi edes juolahtaa mieleen. Kenellekään en ole kunnolla vastannut."

Romaanin kertoja johtaa työryhmää joka on rakentanut yhdeksän pyramidia ympäri Eurooppaa: Krakovaan maasta, Prahaan tulesta, Brysseliin savusta, Santiago de Compostelaan valosta, Avignoniin ilmasta, Bolognaan ajasta, Helsinkiin jäästä, Bergeniin lumesta ja Reykjavikiin vedestä.

Urakka huipentuu yhteen vuorokauteen jonka aikana työryhmä kiertää vihkimässä kaikki yhdeksän pyramidia. Päivän kuluessa kertoja muistaa työn monet vaiheet, viranomaisten suostuttelun, rakentamisen pulmat, oivallukset ja innostuksen.

YHDEKSÄN PYRAMIDIA kuvaa pitkän matkan ajatuksesta toteutumiseen, saavuttamisesta luopumiseen. Visuaalisen ulottuvuuden kokonaisuuteen tuovat ruotsalaisen taiteilijan JAN SVENUNGSSONIN valokuvat ja piirrokset, "lehdet luonnoskirjasta".

UUSI ja lukematon, 181 sivuinen kovakantinen kirja kansipaperein.

Postimaksu huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, cd levyjä, dvd elokuvia, vaatteita, astioita, postikortteja ym. kodin tavaraa, jos sattuisit löytämään muutakin huudettavaa!

Yhdistelen kohteita ostajalle edullisimmalla lähetystavalla. Postitan myös Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan! 

Jan Svenugsson

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 11 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 58 vrk 11 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.