Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Olli Seppälä : Stop! - Enemmän aikaa, vähemmän kiirettä

Kiire ja tunne siitä, ettei hallitse omaa aikaansa, on tuttua yhä useammalle. Se on aikamme sairaus. Työn ja vapaa-ajan, uran ja perhe-elämän yhteensovittaminen puhuttaa. Oravanpyörä tuntuu pyörivän entistä vinhempaa vauhtia. Miten saisin otteen ajasta, joka minulla on käytettävissäni? Mitä aika ylipäätään on?

Kirjassa osoitetaan, että aikaa kannattaa lähestyä monesta näkökulmasta, jotta sen kanssa pääsee sinuiksi. Ajalla on syynsä ja seurauksensa, historiansa ja tulevaisuutensa. Ajattele itsellesi oma aika! Ota ajan vaikeasti lähestyttävästä käsitteestä tukeva ote - niskalenkki tai käsikynkkä - ja ala elää.


Painovuosi: 2008
Painos: 1.
Sivumäärä: 172
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Kirjapaja

Toimitus: Posti

Varastopaikka: 427

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.