Kuvaus

OLLIN MERENALAISET SEIKKAILUT 9 DVD SEURAA TUOTA HUMMERIA

SISÄLTÄÄ JAKSOT

SEURAA TUOTA HUMMERIA-

OLLI PÄÄTTÄÄ OLEVANSA SUURTEN LINJOJEN TYYPPI, JOTA YKSITYISKOHDAT EI KIINNOSTA. MUTTA TAIVUTELTUAAN PETRAN MUKAANSA SEURAAMAAN MYSTISTÄ HUMMERIJOUKKOA SE SAATTAA MOLEMMAT EKSYKSIIN.

KULTAINEN EVÄ-

KANSAINVÄLINEN HARJOITTELIJASUKELLUSVENEIDEN KILPAILU SAAPUU S.U.R.F:IIN, JA OLLI MELKEIN PILAA MAHDOLLISUUTENSA OLEMALLA LIIAN VARMA VOITOSTAAN.

AVARUUSAPINOITA MARSSISTA-

PETRA JA OLLI KUULEVAT KUMMIA ÄÄNIÄ JA SEN KUMMEMMIN ASIAA TUTKIMATTA OLETTAVAT, ETTÄ NIIDEN KIMPPUUN OVAT HYÖKKÄÄMÄSSÄ MARSIN KADONNEIDEN MERTEN AVARUUSOLIOT.

TAHMAKIVET-

KARI JA PAAVO LÖYTÄVÄT KASAN TAHMEITA KIVIÄ JA KÄYTTÄVÄT NIITÄ PETRAN JA OLLIN AVUSTUKSELLA RAKENNUSPALIKOINA. KAIKKIN YLLÄTTYVÄT, KUN KIVET OSOTTAUTUVATKIN TERÄVÄHAMPAISEN BARRAKUDAN MUNIKSI.

MERIMIES-SAKARI-

IRONISTA KYLLÄ, SAKARI , JOKA VIETTÄÄ KAIKEN AIKANSA KORJAAMALLA MERIAJONEUVOJA, EI PÄÄSE ITSE KOSKAAN MATKAAMAAN MERELLE. OLLI JA PETRA KOETTAVAT KEKSIÄ KEINON, JOLLA SE SAATAISIIN VESILLE.

VARKAIDEN PARATIISI-

KUN OLLIN JA PETRAN TIEDEPROJEKTISTÄ KATOAA SIEVIÄ OSIA, NE SYYTTÄVÄT KARIA JA PAAVOA JOTKA TIETYSTI KIISTÄVÄT SYYTÖKSET. MYÖHEMMIN KAIKKI VIRITTÄVÄT YHDESSÄ ANSAN VARKAALLE.

TUOTANTOVUOSI 2009

KESTO 1H 9MIN PUHUMME SUOMEA

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 118 vrk 7 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 118 vrk 7 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.