Kuvaus

Täys metallinen olut ja virvokepullon kruunukorkin avaaja on ollut rapu ja parsajuhlien "kova sana ja vetänyt huomiota puoleensa ".
Pituus on liki 16cm ja varsi on parsan vartta muistuttavaa muotoa, päättyy ravun tai hummerin ( lobsterin)
saksiin.
Oletan materiaalin olevan pronssia ja pinta nikkelöity, ikä tuntematon, arvelu 50v vanha  .....mutta komea on !
Paino 172g käytetty ja jokainen KOKKI keittiömestari pitää RAPU ja HUMMERI  Lobsteri juhlissa moista avaajaa mielellään esillä, tällä napsahtaa OLUT ja VIRVOKEpullojen korkit iloisesti auki.
ÖFF13JL201a avaaja olut alkoholi baari ravintola kokki keittiö juhla rapujuhla parsajuhla avajaiset luxus kruunukorkki . On niklattu, mutta vuosikymmen on mennyt ja hieman niklaus rapistunut, mutta vaikutelma on yhä hyvä. Kohde on Hampurissa, Saksa. Usein huudetaan mukaan myös muuta tavaraa.

Kartano pitopalvelu juhlapalvelu grilli ja party ja paikkoihin, missä isäntäväki on valmis panostamaan Juhliin ja vieraisiinsa.  Usein huudetaan samaan pakettiin muutakin, jolloin postikulut laskee suhteessa kohde ja sen arvo. Yhdistelen huutoja, jotta säästät postimaksuja. Nyt hyvin edullinen.

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta! 
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Sampo pankin tilille,

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!
Koska kaupan on KÄYTETTY tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita KÄYTÖN JÄLKIÄ, tai huutamasi vaikka esim. kahvinkeitin ei toimikaan tms.  Todella harmillista ja raivostuttavaa, mutta kaupoissa ovat  UUDET tavarat ja takuut, tämä markkinapaikka on käytetyille toisten jo käytöstä poistuneille tavaroille.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !!!
Olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko tälläinen kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan käytettyä  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä, se sisältää RISKIN!!!
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,73 €
Sulkeutuu 105 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,73 € Sulkeutuu 105 vrk 22 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.