Tuote on myyty käyttäjälle pedke hintaan 154 €

Kuvaus

Vankkatekoinen hopeakuorinen (0.800pitoisuus) Omegan taskukello, halkaisija 50 mm, paksuus 13 mm ja paino n. 100g. Kuoren numero 9564385     ja koneen numero 8841535.  Koneisto on 15 kivinen. Takakannen rasteripeili ja monogrammikehys hyvässä kunnossa.

Nimikirjainmonogrammi P.S. käsikaiverruksella tehtynä. Lasi, taulu ja kahvarengas virheettömiä, osoittimet ehkä joskus vaihdettu ja nuppi on kulunut mutta käyttökelpoinen. Kello käy reippaasti ja aikaa, laakerit öljytty 11.2017.

Tässä kellossa on erityisen hyvää hopeakuoren tyypilliset  punakultaukset molemmin puolin kuorta kaarevassa reunaosassa. Tavallisesti nuo ovat tämän ikäisissä kelloissa joko kuluneet kokonaan pois tai niistä on vain aavistus jäljellä. Tässä on hyvät punertavat kultapinnat tallella, kulumaa on joissain kohtaa mutta kuitenkin parhaita kuoria mitä minä olen tuontyyppisistä nähnyt. Kuvissa tuota oli vaikea saada näkymään, ehkä siinä sormikuvassa näkyy parhaiten -siinäkin talvisen päivän valo sinistää osan kuoresta.  Kuori kiiltää muutenkin, luonnollisesti, ja välikannet yms. on kunnossa.

Ja hyvyyttä on tietysti myös tuo merkki Omega. Koneisto on siisti, hyvä kultaus silloissa ja ruuvin kannat loistaa, kontrastina teräksen kiillolle on liipotinsillan laakerin iso rubiininvärinen vastakivi:)

Tässä nyt olisi erityisesti Teille jonka nimikirjaimet ovat P S  hyvä kello, ja toisaalta varmaan kannattaa reilusti vaan huutaa ja tehdä se nimenvaihdos sitten myöhemmin...kyllä tämä on sen väärti:/

Lisätty 15.1.2018 8:29

Käyntitarkkuudesta:   Rukkausta mitenkään siirtelemättä käyntitarkkuus on nuppi ylöspäin asennossa n. +7sek/vrk  ja taulu ylöspäin (esim. pöydällä) n. +20sek/vrk.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
154 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2018 21:27

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.1. klo 3:25

Mikä vuosi tämä kello on?

15.1. klo 8:27

Kellosta ei suoraan löydy tietoa valmistusvuodesta, mutta ...ajattelisin että 1935-1955 vuosien väliltä se voisi olla. Terv. Ms