Tuote on myyty käyttäjälle antpm1 hintaan 200 €

Kuvaus

Huutoon yksi viime vuosien ylistetyimmistä luureista ja samalla hintalaatusuhteeltaan ylivoimaisin puhelin, Oneplussan 5T. 

 

559e ovh. hintaan uutena myyty voimapesä pieksee vielä tänäkin päivänä lähes kaikki 1000e hintaluokassa pyörivät flagship mallit nopeudellaan ja käyttäjäystävällisillä ominaisuuksillaan kiitos Oxygen OS ennennäkemättömän sulavan käyttöympäristön ja ns. vanhan kansan luksuksen ansiosta.

 

  • Puhelimen takaa löytyy finger print sormenjälkitunnistin, mikä on vielä tänäkin päivänä markkinoiden nopein. Edes Oneplus itse ei ole onnistunut kehittämään scanneria joka iskisi luurin kotinäytölle kuin salama. Ainoastaan 5T pystyy tähän.
  • LED-indikaattorin hyödyllisyys on vertaansa vailla. Kaikki laatuvalmistajat ovat tästä nykytuotannossaan luopuneet. 
  • 3,5mm kuulokeliitäntä löytyy edelleen, joten puhelinta voi vaivattomasti käyttää ilman vaikeita adaptor laitteita joiden olemassaolo lähinnä siirtää porukat bluetooth audion ääreen.

 

Haikein mielin luovun luurista, jonka olemassaoloa olen ehtinyt vuosikaudet arvostaa. Enää ei vaan puhelimen kamera riitä omiin tarpeisiin vaikka 5T:n tuomia lyömättömiä hyötyjä kaipaan jo nyt. 

 

Myytävässä kappaleessa on ollut aina kiinni karkaistusta lasista tehty laadukas suoja, joka on äärimmäisen vastustyskykyinen sekä naarmulle, lialle että sormien rasvalle. Mukana tulee OnePlussan oma USB-C kaapeli sekä DASH-charge pikalaturi mikä lataa akun täyteen hyvin nopeasti.

 

Takakuoressa on minimaalisia käytönjälkiä eli ns. taskukulumaa. Puhelinta on käyttänyt henkilö, kuka on sen laadukkuutta ja estetiikkaa arvostanut suuresti ja täten sitä on säilytetty, pidetty ja käytetty hellässä huomassa ja varjeltu kaikelta kaltoinkohtelulta. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

200 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2021 18:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
18.7. klo 17:48

Tuleeko SIM-korttipaikan avaava työkalu mukana? Ei näytä näkyvän kuvissa (alkuperäisessä Oneplus- sekä 3T -malleissa ei saa helposti auki ilman).

18.7. klo 18:02

Voin laittaa työkalun mukaan. Tämä avaaja on peräisin OnePlus 5 laatikosta eikä 5T, mutta tällä avaajalla aukeaa kyllä 5T mallin SIM-korttipaikka myös. Testasin juuri.

18.7. klo 17:22

Vielä palatakseni asiaan, kun olet (selvästi?) puhelimen ensimmäinen omistaja ja suojalasi on ollut kiinni "aina", ruudussa ei tosiaan ole varsinaisesti naarmuja? Ja lopuksi: voitko vahvistaa luurin olevan ostettu Suomesta tai ainakin EU:sta (ja mistä?)

18.7. klo 17:28

Suojalasi vaihdettu 2019 viimeksi. Suojassa on havaittavissa mikrotason naarmuja kun näyttö ei ole päällä. Suojalasin alla itse näytössä ei pitäisi olla mitään jälkiä, mutta sanotaan nyt vaikka 99% täydellinen ettei tule pettymyksiä. Suomesta on ostettu.

18.7. klo 17:19

Voitko vahvistaa, ettei näytössä ole *minkäänlaista* kiinnipalanutta kuvaa ("burn-in")? Pahoittelut tiedustelusta, mutta ostin äskettäin OLED-luurin +500 palautteen myyjältä, jossa statuspalkki ja joku kelluva "widget" oli palanut ruutuun.

18.7. klo 17:24

Hei, Vahvistan. Mitään burn-inniä ei tässä minun OLEDissa ole. Tässä mallissa on myös käytössä tekniikka mikä estää tuota palamista. Näkyy pikselien sarjoittaisena tummumisena parin sekunnin välein kun katsoo noin 5 metrin päästä puhelimen näyttöä.