Kuvaus

**** EDULLINEN ****

Upea, laadukas ja uusi kuvanmukainen laivastonsininen nahkainen lompakko -mallinen suojakotelo / läppäkotelo OnePlus Nord CE 5G -puhelimelle. Kotelossa on sisällä muutama lokero pankkikorteille. 
  • Kotelossa on sisällä muutama lokero pankkikorteille ja seteleille oma paikkansa.
  • HUOM! Suojakuoressa ei ole kehystä, johon puhelin asetetaan. Sen sijaan kotelossa on tarra, johon puhelin painetaan painokkaasti kiinni. Homman tulee onnistua heti ensimmäisellä kerralla, muuten tulee pikaliimalle tai hyvälle kaksipuoleiselle teipille käyttöä, jos koteloa haluaa käyttää. Kannattaakin ensin ennen tarran suojan poistoa katsoa ja sihtailla puhelinta kotelossa, että tulee varmasti oikeaan kohtaan kamera-aukkoihin nähden. Otat omalla vastuulla kotelon käyttöösi, en ole vastuussa jos puhelin putoaa suojasta mistä tahansa syystä. Itse täydensin kiinnitystä oman perheen käytössä olevaa laitteessa lisäämällä tehokasta kaksipuoleista teippiä lisäksi. Testissä kylläkin osoittautunut hyvin pitäväksi.
Nyt voit antaa uutta ilmettä matkapuhelimeesi ja samalla suojata puhelinta naarmuilta ja pintavaurioilta!
  • Valmistettu hyvälaatuisesta ja kestävästä materiaalista, keinonahkaa.
  • Turvallinen kevyen magneetin sisältävä läppä pitää kotelon kiinni.


Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
  • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 5 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,90 € Sulkeutuu 46 vrk 5 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.