Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

  • Onnellisuusprojekti, eli Miksi käytin vuoden elämästäni siivoten kaappeja, laulaen aamuisin, riidellen oikein, lukien Aristotelesta ja muutenkin pitäen enemmän hauskaa / Gretchen Rubin ; suomentanut Sini Linteri.
  • Kieli:suomi
  • Julkaistu:Helsinki : Nemo, 2013
  • Painettu/Valmistettu:(Keuruu : Otavan Kirjapaino)
  • Ulkoasu:336 sivua : kuvitettu ; 21 cm
  • Alkuteoksen kieli:eng
  • ISBN:978-952-240-198-4 nidottu

Kulmtaite sivun kärjessä

Kansi / nide  hieman aukeaa

siisti ja tiukkka muuten

 

 

Ruuhkabussissa istuessaan newyorkilainen perheenäiti Gretchen Rubin sai ahaa-elämyksen: ”Päivät kuluvat hitaasti mutta vuodet nopeasti. En keskity tarpeeksi asioihin, joilla on oikeasti väliä.” Samalla hetkellä hän päätti omistaa seuraavan vuoden oman onnellisuutensa lisäämiseen. Lakinaisen järjestelmällisyydellä Rubin alkoi käyttää projektinhallinnan keinoja oman elämänsä parantamiseen; hän käynnisti projektin, jolla on selkeä päämäärä – entistä onnellisempi elämä.

Hän puhui ystäviensä kanssa siitä, mikä tekee heidät onnelliseksi, luki kaiken saatavilla olevan tiedon ja kirjoitti muistiin kaikki järkeviltä tuntuvat konstit, joihin hän törmäsi elokuvissa ja tv-sarjoissa. Kaikkien lähteiden mukaan töiden tekemättömyys stressaa enemmän kuin niiden tekeminen. Rubin laatikin pitkän listan hoidettavista asioista ja päätti suorittaa ne yksi kerrallaan alkaen helpoimmista, kuten komeroiden siivoamisesta. Pikku hiljaa hän eteni kohti suurempia kysymyksiä, kuten kuinka riidellä puolison kanssa oikein.

Mukana tiivis opas oman onnellisuusprojektin aloittamista varten!

 

Kirjasta sanottua:

”Kirja on mukaansatempaava, piristävä ja Rubinin käänteisiin on helppo samastua. Kirja sisältää vinkkejä ja ohjeita onnellisuusprojektin tekemiseen, mutta siitä saa palöjon ilman omaa projektiakin. Lukiessa tulee sivistäneeksi itseään, sillä kirjallisuuteen ja tutkimuksiin viitataan runsaasti.”
– Emma Suominen, Kotiliesi, 7/2013

”[Kirja] on inspiroiva, hauska ja henkilökohtainen. (…) Se soveltaa laajalti olemassa olevaa onnellisuustutkimusta ja viisauskirjallisuutta pilke silmäkulmassa. Tätä lukiessa tulee paremmalle tuulelle ja saa voimia tarttua asioihin.”
– Esa Saarinen, Kotiliesi, 7/2013

”Gretchen päätti käyttää vuoden onnellisuutensa lisäämiseen. Maalle muuttamisen ja downshiftaamisen sijaan hän suunnitteli projektin, jonka tavoitteena oli tehdä tavallisesta arjesta nautittavampaa. (…)
Vuoden kuluttua Gretchen huomasi todella olevansa onnellisempi. Mikä oli projektin tärkein oivallus? Lista päätöksistä. (…) onni ei tule ajattelemalla ihania asioita. Se tulee tekemällä niitä.”
– Elina Jäntti, Me Naiset, 9/2013

”Elämäntapaoppaat eivät ole juttuni – ne ovat liian hörhöjä tai ahdistavan suorituskeskeisiä. Gretchen Rubinin kirja on vähän erilainen. (…)Tutkimustieto sekoittuu aika tavallisen perheenäidin kokemuksiin, ja lukijakin alkaa miettiä, miten iso vaikutus onneen pienillä ja arkisilla muutoksilla voi olla.”
– Kotivinkki , 6/2013

”Ristiriitatilanteesta Gretchen kirjoittaa näin: käyttäydyin huonosti oman mittapuuni mukaan ja tunsin syyllisyyttä huonosta käyttäytymisestä, minkä vuoksi käyttäydyin entistä huonommin. Jajajajaja, bingo! Kirjassa ehkä juuri itseeni iskeekin sen rehellisyys. On ilahduttavaa huomata, että myös muut sortuvat samaan, ihmisiä kun olemme.”
 

”Kirja (…) haastaa miettimään mitkä ovat asioita, jotka tekevät juuri lukijan onnelliseksi (itse en todellakaan jakanut kaikkia kirjailijan onnen lähteitä, mutta hän onkin Gretchen ja minä olen Maisa). Vaikka kirja on kevyt, Rubin on lukenut aimo määrän tutkimuksia onnellisuudesta, käsittelee aihetta monista näkökulmista ja tuntuu tietävän mistä puhuu. (…) Aion kirjan innoittamana varmasti aloittaa jonkinlaisen oman onnellisuusprojektini.”
 

”Kaiken kaikkiaan, rönsyilystä Gretchenin omien kokemusten, filosofisten ajatusten sekä tieteellisten tutkimustulosten välillä on saatu aikaan aikamoinen paketti. Se herättelee lukijaa pohtimaan omaa elämää yllättävilläkin tavoilla. Kirjaa tekee mieli lainata omille ystävilleen, ja se saa hullutkin asiat tuntumaan perustelluilta ja järkeviltä.”

 

 

 

TEE PAKETTI  yhdistän kulut (Huuto paketti käytössä)

  • Tietokirjallisuus

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit

sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)

nid =  nidottu, pehmeäkantinen 

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa. Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä.

 Huomioi huutaessa toimituskulut ei välttämättä vastaa postituskuluja.
Ei lisää maksettavaa.Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa ( alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen NIMI.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.11.2018 4:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.