Kuvaus

Toivon vain asiallisia yhteydenottoja tosiostajilta ja jotka koskevat tämän kohteen ostamista. Tinkaamisesta en innostu. Kaupat suoritetaan loppuun asti meilitse. Suosin nopeita kauppoja. Jos ostajan puolelta haku menee yli 2 päivän niin maksu tilille ja myöhemmin nouto. Myös postin kautta lähetettävien maksu 2 päivän sisällä jos muuta ei ole etukäteen sovittu.


* * * KATSOTHAN MYÖS MUUT KOHTEENI * * *

Todella vähäisellä käytöllä ollut. Mukana CD-levy ja käyttöohjeet. Myydään tarpeettomana täysin toimiva crosstrainer. (Itse olen maksanut tästä yli 300 euroa.) Osta itsellesi tai nuorelle hyvä kuntoilulaite.

Vain nouto ja omat kantajat mukaan. Nouto (ma-la) etukäteen sovittuna ajan kohtana. Huomioithan että haku ei välttämättä onnistu tunnin tai parin varoitusajalla jos sovittua muuta menoa(esim. työ) tai en huomaa katsoa meiliä kokoajan. Meileistä ei tule aina ilmoitusta heti. Parhaiten käy kun sovitaan haku seuraavalle arkipäivälle. Kesällä reissaan pitkiäkin aikoja. Otathan tämän huomioon kun suunnittelet ostoreissua. Pikaisesti pois tilaa viemästä!

kuntolaite, Orbitrek Elite Crosstrainer

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 16 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

150 € Sulkeutuu 46 vrk 16 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.