Tuote on myyty käyttäjälle skoi57 hintaan 65 €

Kuvaus

Uusi radiokirja
Osmo A. Wiio
Unto V. Somerikko
Tekniikan Maailma

Lukijalle

Täsmälleen kahdeksan vuotta sitten allekirjoitettiin HARRASTELIJAN RADIOKIRJAN 1950 alkulause. Kirjan seuraavan laitoksen ilmestyessä v. 1951, oli ensimmäinen painos ollut loppuun myyty jo toista vuotta. Vuoden 1952 loppuun mennessä oli myös toinen painos myyty loppuun ja siitä lähtien kirja on ollut poissa markkinoilta. Sekä kustantajan että yleisön taholta on toistuvasti pyydetty tekijöiltä uutta laitosta kirjasta. Näinä välivuosina on kuitenkin radiotekniikka siinä määrin "juossut alta pois", etteivät tekijät ole katsoneet voivansa antaa kirjaa enää painettavaksi entisessä asussaan ja uusiminen on puolestaan vienyt oman aikansa. Onhan ollut suOrastaan pakko ottaa mukaan sellaiset uudet alat kuin ULA-radio, televisio, transistorit ja High Fidelity.

Nyt ilmestyvä UUSI RADIOKIRJA pohjautuu HARRASTELIJAN RADIOKIRJAAN, mutta on siinä määrin muuttunut ja saanut lisää lukuja, että tekijöiden mielestä kyseessä on pikemminkin uusi kirja kuin vanhan uusittu. laitos, siksi nimikin on nyt UUSI RADIOKIRJA. Toivomme, että kirja uudessa muodossaan entistäkin paremmin täyttää tehtävänsä radiotekniikan alkeiden yleistajuisena esittelynä.

Uusien alojen mukaanottaminen on toisaalta aiheuttanut sen, että kirjaa on pitänyt eräiltä osin supistaa - näin esim. amatööriosaston kohdalla. Tarkoitus on kuitenkin, että tämä kirja antaisi vain eräänlaisen yleiskuvan eri radioharrasteista ja yksityiskohdat jäisivät erikoisteosten varaan. Niinpä TM:n kirjasarjassa onkin julkaistu jo erikoisteoksia ULAn, television, huollon sekä taskuradioiden alalta ja uusia erikoisteoksia on suunnitteilla.

Kuvituksessa tekijöitä ovat avustaneet taiteilija Pentti Rahikainen, herra Risto Halinen ja teknikko Heimo Niemi, joille lausumme parhaat kiitoksemme.

Helsingissä, lokakuussa 1957
Osmo A. Wiio, OH2TK
Unto V. Somerikko

1. painos, 1958
Sidottu.

Kannen nurkissa kulumaa. Kansilehdellä ilmeisesti alkuperäisen myyjäliikkeen ja omistajan leimat, muuten sisältä erittäin siisti ja hyväkuntoinen kirja.

Nouto tai pk:t (6e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2021 9:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.