Kuvaus

Hyväkuntoinen Ospreyn farpoint 70 rinkka sisältää päivärepun.

Erittäin kevyt matkailurinkka, johon kuuluu rinkka ja päiväreppu. Päiväreppu kulkee joko rinkan takapuolella tai etupuolella kiinnitettynä olkahihnoihin. Farpointtia voi kantaa kuin rinkkaa, mutta se pakkautuu kuin matkalaukku. Se sopii siis erinomaisesti paikkoihin, jossa matkalaukkua ei voi esim. vetää perässä.

Laukun sisällä on kiristysremmejä sekä taskuja vaatteiden ja varusteiden tehokkaaseen organisointiin. Lisäksi laukun päältä löytyy vetoketjullinen tasku pientavaroille. Laukun päällä ja pohjassa on kompressiohihnat, kantolaitteessa on tukeva lantiovyö ja miellyttävät olkahihnat. Kantolaitetta saa kahdessa eri koossa ja sen voi tarvittaessa sulloa piiloon läpän alle.

Tukeva kantolaite. Erittäin kevyt runko. Olkahihnat ja lantiovyön saa piiloon tarvittaessa. Irrotettava 13L päiväreppu. Päivärepun saa kiinni etu- tai takapuolelle. Useita taskuja ja hihnoja varusteiden organisointiin. Aukeaa päältä kuin matkalaukku

Paino: 1.78kg
Mitat 65x33x34cm
Tilavuus: Rinkka: 57L, reppu 13L

Ospreyn keveimpiin kuuluva matkarinkka.

Laukusta on saatu kevyempi tilavuuteensa nähden jättämällä veto-ominaisuus pois. Tätä laukkua voi kantaa pehmustetuista kantokahvoistaan tai selässä kuin rinkkaa, sillä kantojärjestelmä on tukeva kuin rinkassa. Etuläppä aukeaa kokonaan, eli se kuitenkin pakataan päältä kuin matkalaukut. Laukun sisällä on kiristysremmit, joilla kiristät pakkaamasi vaatteet tiiviisti, jotta tila käytetään mahdollisimman tehokkaasti, sekä verkkotasku, jolla voit erotella esimerkiksi likaiset vaatteet. Laukun päällä on pieni tasku esimerkiksi aurinkolaseille ja elektroniikalle. Tässä mallissa tulee mukana 13 l päiväreppu, joka kulkee normaalisti kiinnitettynä laukun etuosassa, mutta sen voi ottaa repuksi mukaan, kun laukku jätetään hotelliin, tai kiinnittää kenguru-tyylisesti laukun olkaimiin. Tilavuus 70 litraa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Sulkeutuu 11 vrk 13 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 70 € Sulkeutuu 11 vrk 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.