Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä mahonkinen pystypiano joka uhkuu vanhan rahan tuoksua.
Kaikki muut pianot ovat tämän rinnalla kirppisroinaa, ghettorämpyttimiä ja junttipimputtimia.
Kun ostat tämän jättiläismäisen kaunottaren, joudut poistamaan seiniltä rumat taidejäljennökset, heivaamaan Sotkan sohvaryhmät kuuseen ja närkästyneenä peittelemään Kruunukalusteen surkeat jäljitelmäyritykset pressuilla, jottei vastasaapunut pianosi joutuisi häpeämään. Ja se ei haittaa! Vaikka vastarakennetussa kulttuurisalongissasi olisi vain yksi kaluste - August Rothin 1920 -luvun massiivipiano - se riittää enemmän kuin hyvin.
Köyhät hamstraavat rompetta.
Vieraille voit todeta ohimennen että norsunluukoskettimet ovat ikävä kyllä aidot, ja teeskennellä häpeäväsi asiaa. Tietämättömiä voit valistaa kuriositeettina että norsunluurakenteen tunnistaa hienonhienosta saumasta koskettimen ylä- ja alaosan välissä jottei kallista norsunluuta jouduttu haaskaamaan. Muovikilkuttimet kun ovat yhdestä kappaleesta valettuja. Mustat koskettimet ovat pianossasi toki ceylonineebenpuuta. Tuttaviesi pianoissa se on värjättyä mäntyä tai mitä nyt on Kiinassa halvalla kulloinkin sattunut saamaan.
Jos joku saa päähänsä testata kuinka aateliskaunottaresi soi Claydermanin Adelinen 2 ensimmäisen tahdin tahtiin, tai klassikojen Popcorn/Kissanpolkka rinkutuksessa, voit kursailun jälkeen suostua pyyntöön ja käsienpesun jälkeen antaa luvan hieman hivellä - mutta ei kovaa, sillä tällä rouvalla on ääni niinkuin Bianca Castafiorella Tintissä. Se on kaunis, se on kuuluva ja se on hieman epävireessä. Tätä pianoa et viritä, koska virittäjä haluaa sitten uusia muutakin sisustaa ja se ei käy, koska tämän sisustan on rakentanut kuuluisa August Roth. Voit tentata virittäjähemmolta uskooko hän pystyvänsä samaan kuin Stadsmedaille Berlin -mitalilla palkittu herra August.
Se että pianofröökynä on hieman epävireessä, on feature, not a bug.

Kaupan päälle voin antaa muutaman historiallisen daguerreotypiavalokuvan jotta pianollasi olisi arvoistaan seuraa. Yhdet hopeakehykset, loput joudut ostamaan Wenzeliltä kaverihintaan - jonka hän ilman muuta antaa nähdessään pianosi. Valokuvissa on vakavailmeisiä herroja ja kaihoisia nuoria naisia kokettikampauksissaan, koska tämä piano on ajalta jolloin rikkaat näyttivät rikkailta riistomaasilkeissään ja kilpikonnanluukammoissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 500 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.3.2018 13:24

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.