Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn huuto.netissä kokoelmaani. Suurin osa leffoista on standardikotelossa. Pieni osa ns. leffapokkari - leffoja. Myytävänä myös eri tv-sarjojen kausipaketteja sekä keräilyharvinaisuuksia, joita ei kaupasta ole vuosikausiin saanut. Kaksois- ja jopa kolmoiskappaleitakin löytyy joistakin leffoista.

Yksittäiset dvd-leffat aakkosjärjestyksessä tämän linkin takaa

Tästä linkistä kaikki blu-ray leffat

Yksittäisen leffan voi noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja 2.5 euroa, jolloin toimitus tapahtuu postitse kirjekuoressa. Mahdolliset Blu-Ray leffat ovat sen verta ohuempia, että niitä mahtuu kaksi aina samassa kuoressa (tai dvd+blu-ray). Sama koskee leffapokkareita, yksi leffapokkari mahtuu suojaan postin käsittelyä vastaan standardikotelon sisälle, joten samalla kululla kulkee aina dvd/blu-ray + leffapokkari.

2-4 standardikokoista blu-ray/dvd-leffaa kulkee samalla kertaa isommassa kirjekuoressa, jolloin lähetyskulut ovat yhteensä 4.5 euroa.

Mikäli joku huutaa koko kasan, lupaan toimittaa leffat Oulun alueella perille ilman toimitusmaksua. Muuten toimitus postitse huutopaketteina (n. 9 kpl á 35 kg / paketti), kuluja tulee n. 80 euron verran (Matkahuolto tahtoo 170 euroa). Mikäli joku on ostanut tätä ennen yksittäisiä leffoja, niiden hinta vähennetään koko kasan osta heti - hinnasta. Koska omistan leffoja eri genreistä, laitan saman ilmoituksen useamman eri genren alaisuuteen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että useampi kaveri ostaisi yhtä aikaa koko kasan, ensisijalla on henkilö, jonka osta heti - tarjous on jätetty ensimmäisenä.

Yksittäiset ostokset voi maksaa myös Paypal-tililleni. Silloin suoritus näkyy aina samana päivänä, muuten postitan lähetyksen kun suoritus näkyy pankkitililläni.

Tästä näet kaikki muutkin myymäni huutokohteet (cd-levyjä, kirjoja, sarjakuvia, pelejä)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 000 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.2.2021 8:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.