Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn huuto.netissä kokoelmastani dvd- ja blu-rayleffoja. Suurin osa leffoista on standardikotelossa. Pieni osa ns. leffapokkari - leffoja. Myytävänä myös eri tv-sarjojen kausipaketteja sekä keräilyharvinaisuuksia, joita ei kaupasta ole vuosikausiin saanut. Kaksois- ja jopa kolmoiskappaleitakin löytyy joistakin leffoista.

Yksittäiset dvd-leffat aakkosjärjestyksessä tämän linkin takaa

Tästä linkistä kaikki blu-ray leffat

Yksittäisen leffan voi noutaa paikan päältä tai maksaa lähetyskuluja 2.5 euroa, jolloin toimitus tapahtuu postitse kirjekuoressa. Mahdolliset Blu-Ray leffat ovat sen verta ohuempia, että niitä mahtuu kaksi aina samassa kuoressa (tai dvd+blu-ray). Sama koskee leffapokkareita, yksi leffapokkari mahtuu suojaan postin käsittelyä vastaan standardikotelon sisälle, joten samalla kululla kulkee aina dvd/blu-ray + leffapokkari.

2-4 standardikokoista blu-ray/dvd-leffaa kulkee samalla kertaa isommassa kirjekuoressa, jolloin lähetyskulut ovat yhteensä 4.5 euroa.

Mikäli joku huutaa koko kasan, lupaan toimittaa leffat Oulun alueella perille ilman toimitusmaksua. Muuten toimitus postitse huutopaketteina (n. 9 kpl á 35 kg / paketti), kuluja tulee n. 80 euron verran (Matkahuolto tahtoo 170 euroa). Mikäli joku on ostanut tätä ennen yksittäisiä leffoja, niiden hinta vähennetään koko kasan osta heti - hinnasta. Koska omistan leffoja eri genreistä, laitan saman ilmoituksen useamman eri genren alaisuuteen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että useampi kaveri ostaisi yhtä aikaa koko kasan, ensisijalla on henkilö, jonka osta heti - tarjous on jätetty ensimmäisenä.

Yksittäiset ostokset voi maksaa myös Paypal-tililleni. Silloin suoritus näkyy aina samana päivänä, muuten postitan lähetyksen kun suoritus näkyy pankkitililläni.

Tästä näet kaikki muutkin myymäni huutokohteet (cd-levyjä, kirjoja, sarjakuvia, pelejä)

Kelpuutan valuutan lisäksi maksuvälineenä myös:
dvd/blu-ray elokuvia, joita listasta ei löydy (ja joita en ennestään omista, kaikki omistamani leffat eivät ole myytävänä)
cd-levyjä (rock/heavy ensisijaisesti, mutta huokaus... jopa poppia tulee vanhemmiten kuunneltua)
Kirjoja (sci-fi/fantasia/dekkarit pääasiassa)
Pelejä:
Pelikoneista löytyy Super Nintendo, Nintendo 64, Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation 1, 2 ja 3. Xbox ja Xbox 360. Sekä tietysti PC-tietokone
Erilaiset lautapelit kiinnostavat
sekä Magic the Gathering - keräilykorttipelin kortit (ennestään muutama tuhat lappusta löytyypi kaltaiseltani keski-ikäiseltä keräilijältä).

Vaihtokauppaa tehdessä ostaja joutuu kuitenkin maksamaan rahalla mahdolliset lähetyskulut sekä Huutonetin perimän komission (4.9%) (Posti / Matkahuolto / Sanoma Yhtiöt eivät yllättäen ota vastaan muuta kuin valuuttaa).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 999 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2020 7:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.