Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Outi Heiskanen : Outo lempi - Triviakirja elokuvan ystäville

Elokuvan yli satavuotisen historian aikana on sattunut ja tapahtunut paljon sellaista, mikä ei mahdu tavanomaisiin historiikkeihin. Tämä pätee ennen kaikkea Hollywoodiin, elokuvateollisuuden unelmakaupunkiin. Outo lempi on sukellus paitsi elokuvamaailman hurjiin ja hulvattomiin, myös koskettaviin ja traagisiin ilmiöihin. Kirja vastaa myös moniin tavallista valkokankaan kuluttajaa askarruttaneisiin teknisiin kysymyksiin, kuten kuka mahtaa olla elokuvien lopputeksteissä mainittu best boy tai mistä aineksista elokuvaveri on tehty. Ensyklopedisen kirjan hakusanat on valittu systemaattisen mielivaltaisesti. Lyhyiden kiteytysten lisäksi kirjassa on pitempiä katsauksia muun muassa elokuvasuudelmien historiaan, traagisiin näyttelijäkohtaloihin ja yksittäisten tähtien merkitykseen länsi-maisen muodin luojina.

Outo lempi ei vaadi oheismateriaalia, ellei sellaiseksi sitten lasketa valkokankaan äärellä tai kotona koettuja omia elokuvaelämyksiä. Kirjasta voi nauttia yksin ja yhdessä, vaikkapa kisailemalla ystävien kanssa elokuvatietoudesta. Outo lempi kertoo - ja on syntynyt - rakkaudesta elokuviin.

Painovuosi: 2006
Painos: 1.
Sivumäärä: 304
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Teos

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 191

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 67 vrk 7 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 67 vrk 7 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.