Kuvaus

Hyvässä iskussa oleva opus (Omiste, siisti).

Pirkko Jarasto & Nina Sinervo: Murrosikäisen ja Nuoren maailma

Pirkko Jarasto ja Nina Sinervo, äiti ja tytär, ovat kirjoittaneet jo kolme kirjaa lapsen kasvua ja kehitystä käsittävään "Elämää varten" -kirjasarjaan. Kirjojen synnyn pohjana ovat kummankin koulutus, molemmat ovat opiskelleet psykologiaa ja kasvatustieteitä, sekä monivuotinen työ lasten parissa.

Murrosikä on aina koko perheen, koulumaailman ja lähiympäristön yhteinen seikkailu. Murrosikäisen ja nuoren maailma -kirjassa käsitellään ikävuosiin 13–18 kuuluvia vaiheita, kehitystä, yksilöllisyyttä ja monivivahteisuutta. Murrosikä, tuo paljon puhuttu elämän antama uusi mahdollisuus, on ihmisen elämänkulussa hyvin näkyvä maamerkki. Siitä meillä aikuisilla on usein aivan liian kaavamaisia käsityksiä. Vanhemmat ja muut aikuiset ovat nuorten kapinoinnista huolimatta heille edelleen tärkeitä.

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy -  Jyväskylä 1999

VOITTOHUUTO ja PK. 3.75e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä myöskään ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 77 vrk 4 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 77 vrk 4 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.