Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UUSI MUOVEISSA KÄYTTÄMÄTÖN

mukana EXTRA -peli Ministerimylly

Vuoden 2015 ajankohtainen lautapeli

Pelilautana on Suomen kartta, jota kahdeksan puolueen puheenjohtajaa kiertää hakien kannatusta ja menettäen sitä. Kuka on ääniharava ja kuka menettää äänensä iltapäivälehden perättömistä juoruista. Pelissä oleva Ilmapiiripuntari™ tuo peliin vasta- tai myötätuulta yhtä satunnaisesti kuin vain pääministeripelissä voi käydä. Kuka ehtii kerätä eniten ääniä ennen Vaalipäivä-laatan avaamista. Voittaja voi olla puoluejohtajista kuka vain.

Pelaajat tempautuvat humoristisiin tilanteisiin, jotka tuovat tai vievät ääniä.

Osaat luetella eri maitolaatujen litrahinnat oikein, saat ison otsikon lehteen ja 25 000 ääntä. Menetät Porissa 10 000 ääntä mentyäsi sinne seuraamaan jääkiekko-ottelua Rauman-Lukon kannattajahuivissa. Välillä vaihdat näkökulmaa ja joudut vaihtamaan kirjaimellisesti paikkaasi toiselle puolelle pelipöytää. Peli alkaa tietysti Gallupilla, jonka voittaja pääsee valitsemaan pelinapikseen oman voittajasuosikkinsa tulevaksi PÄÄMINISTERIKSI. Pelaajia voi olla 2 – 8 ja peli sopii hyvin kaikille lukutaitoisille ja nuoremmillekin. Rehti peli pääministeriydestä voi alkaa.

Ekstrapelinä MINISTERIMYLLY-lautapeli ministerinsalkuista. Kuka ehtii napata halutuimmat salkut ja kuka lentää myllystä kokonaan ulos suoraan Euroopan Parlamenttiin. Myllyä kierretään noppaa heittämällä ja kilpailijoita poistamalla. Valitse oma suosikki-puheenjohtajasi kilpailemaan parhaista ministerinpaikoista. Peli on samalla opettavainen ja se sopii kaikenikäisille. Pelaajia voi olla 2 – 8.

Toimituskulut :

PAKETTINA (samalla paketilla/toimituskuluilla muutakin kohteistani paino/kappalemäärärajoitta)

kt. saraketta toimituskulut

EXTRANA yli 100e kertaostot TOIMITUSKULUITTA!!!!!

Maksuehdot -
Huudon sulkeuduttua 8pv sisällä suoritus tilillä ellei huutaja ilmoita erikseen maksun viivästymisestä,
lunastamaton kohde uudestaan myyntiin ja palaute sen mukaan

Maksutiedot -
Huutamasi/voittamasi kohteen viestin (huuto.net välittämän) loppuosasta löydät maksutiedot.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2018 17:05

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.