Kuvaus

Ideasampo - CBA Trading 2015

PÄÄMINISTERI-peli on hauska ja juuri nyt mukavasti ajankohtainen koko perheen lautapeli.

Mukana tulee vielä Extra-peli, eli saat kaksi uutuus-peliä yhden hinnalla!

Pelilautana on Suomen kartta, jota kahdeksan puolueen puheenjohtajaa kiertää hakien kannatusta ja menettäen sitä. Kuka on ääniharava ja kuka menettää äänensä iltapäivälehden perättömistä juoruista. Pelissä oleva Ilmapiiripuntari™ tuo peliin vasta- tai myötätuulta yhtä satunnaisesti kuin vain pääministeripelissä voi käydä. Kuka ehtii kerätä eniten ääniä ennen Vaalipäivä-laatan avaamista. Voittaja voi olla puoluejohtajista kuka vain.

Pelaajat tempautuvat humoristisiin tilanteisiin, jotka tuovat tai vievät ääniä.

Osaat luetella eri maitolaatujen litrahinnat oikein, saat ison otsikon lehteen ja 25 000 ääntä. Menetät Porissa 10 000 ääntä mentyäsi sinne seuraamaan jääkiekko-ottelua Rauman-Lukon kannattajahuivissa. Välillä vaihdat näkökulmaa ja joudut vaihtamaan kirjaimellisesti paikkaasi toiselle puolelle pelipöytää. Peli alkaa tietysti Gallupilla, jonka voittaja pääsee valitsemaan pelinapikseen oman voittajasuosikkinsa tulevaksi PÄÄMINISTERIKSI. Pelaajia voi olla 2 – 8 ja peli sopii hyvin kaikille lukutaitoisille ja nuoremmillekin. Rehti peli pääministeriydestä voi alkaa.

Ekstrapelinä MINISTERIMYLLY-lautapeli ministerinsalkuista. Kuka ehtii napata halutuimmat salkut ja kuka lentää myllystä kokonaan ulos suoraan Euroopan Parlamenttiin. Myllyä kierretään noppaa heittämällä ja kilpailijoita poistamalla. Valitse oma suosikki-puheenjohtajasi kilpailemaan parhaista ministerinpaikoista. Peli on samalla opettavainen ja se sopii kaikenikäisille. Pelaajia voi olla 2 – 8.

 

 

Hakusanoja pääministeri lauta peli lautapeli päivi räsänen timo soini alexander stubb kartta suomi suomen politiikka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Sulkeutuu 95 vrk 22 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 95 vrk 22 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.