Kuvaus

[10/16]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvannmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos SUOMI SODASSA / 2. maailmansota / sotahistorian diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 25,40e + PK. -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/kyynelvaunut-9789522642912

 

Sinikka Paavilainen: Kyynelvaunut 

ROMAANI INKERINSUOMALAISTEN SUURESTA PAKORETKESTÄ

Kyynelvaunut on tositarinoihin perustuva romaani inkerinsuomalaisten vaiheista Josif Stalinin johtamassa Neuvostoliitossa. Kirja antaa kasvot ja äänet pelon vallassa eläneille ihmisille. Inkerinsuomalaiset kokivat kovia: pakkokollektivisoinnin, karkotukset Siperiaan, terrorin, saksalaismiehityksen, työssäolon Suomessa jatkosodan aikana ja sodanjälkeiset kyyditykset takaisin Neuvostoliittoon.Romaani seuraa muutamien inkerinsuomalaisten perheiden kohtaloita 1920-luvulta aina Stalinin kuolinvuoteen 1953 asti. Kommunistisesta utopiasta tuli tragedia, joka päättyi miljoonien ihmisten kyyneliin. Vihdoin on koittanut aika, jolloin totuuden voi kertoa.

1. painos

INTO Kustannus Oy 2014

InPrint, Riika, 2014

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e   TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 67 vrk 6 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 67 vrk 6 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.