Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Paavo Haavikko: YRITYS OMAKSIKUVAKSI. 1987 Arthouse Osakeyhtiö (ensimmäinen painos). 160-sivuinen sidottu kirja, lukematon, ehjä kansipaperi (vähäistä kulumaa), itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Yritys omaksikuvaksi (1980) on fiktiivinen omaelämäkerta. Ensimmäinen osa, Yritys omaksikuvaksi, keskittyy lapsuuden muistikuviin ja tarinoihin suvusta. Kirjan toisen osan nimi on Suunnitelma loppuelämän varalle. Teoksen lähestymistapa on intiimi, julkisempi Paavo Haavikko on taustalla.

Paavo Haavikko (1931 Helsinki – 2008 Helsinki) oli kirjailija, runoilija ja kustantaja. Haavikko julkaisi yli 70 teosta. Hänen runokokoelmiaan on käännetty 12 kielelle. Haavikkoa pidetään yhtenä Suomen merkittävimmistä 1900-luvun jälkipuolen kirjailijoista ja runoilijoista. Hänet palkittiin mm. kansainvälisellä Neustadt-palkinnolla 1984 ja taiteen akateemikon arvonimellä 1994. Haavikko kirjoitti runouden lisäksi lähes kaikkia kirjallisuuden lajeja. Hän oli paitsi kirjailija ja kustantaja, myös liikemies kiinteistö- ja metsäkauppa-alalla. Hän toimi kustannusosakeyhtiö Otavan kirjallisena johtajana 1967–1983 ja oli myös Otavan, Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n ja Rautakirja Oy:n johtokuntien jäsenenä 1970-luvulla. Hänelle myönnettiin akateemikon ja Helsingin yliopiston kunniatohtorin arvonimet, mutta hän ei itse käyttänyt niitä

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.2.2018 19:04

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.