Kuvaus

Huutokuva.net

PAAVO HELIN

Minä - Myyjä 

TIETOSYKLI 2011

1.painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä. Kansissa lievähköä käsittelyn jälkeä. Toimituskulut Matkahuollon Huutopaketilla 6 € ostajalle. ( kirjan paino lähes 1000 g )

Maailmalla ja myös Suomessa kilpailu kiristyy. Tuotteet ja palvelut kehittyvät. Kehitymmekö me myyjinä? Kuuntelemmeko riittävästi konkarimyyjien ajatuksia myynnistä? Nyt siihen on mahdollisuus.
Minä – MYYJÄ on käytännönläheinen lukuisine esimerkkeineen ja vinkkeineen. Kirja on tarkoitettu hyödynnettäväksi jokapäiväisessä työssä. Kirja on koottu usean vuoden aikana käytännön myynti-työssä saatujen kokemusten kautta. Huumoriakaan ei ole unohdettu.

Minä – MYYJÄ käsittelee mm. myyjien työtapoja, asenteita, ennakkoluuloja ja erilaisia apuvälineitä. Kirja tuo esiin vakio- ja erikoistuotemyynnin eroja. Kirja käsittelee perinteisiä markkinointikeinoja sekä uusia markkinointimenetelmiä kuten sosiaalista mediaa, tele-, verkko- ja sähköpostimarkkinointia. Kirja kertoo suuryritys-, julkishallinto-, yrittäjä- ja kuluttajaostajista. Kirjassa perehdytään eri ostamistapoihin, joita myyjä voi hyödyntää myyntistrategiaa ja taktiikkaa laatiessaan.

Minä – MYYJÄ paljastaa vaikeimmat asiakkaat ja vaikeimmat asiakastilanteet, joiden eteen välttämättä joudut urasi aikana. Minä – MYYJÄ auttaa Sinua selviämään edessä olevista haasteista. Minä – MYYJÄ käy läpi 50 eri menetelmää, jotka auttavat asiakasta tekemään Sinulle tilauksen. Minä – MYYJÄ esittelee 30 eri segmentointimenetelmää, jotka tuovat helpotusta asiakkaiden tarveryhmittelyssä

Lukemalla Minä – MYYJÄ:n saat vinkkejä:

miten kehität itseäsi
miten kehität henkilökuntaasi
miten kasvatat huippumyyjiä
miten myyt mielikuvan itsestäsi
miten myyt itsesi
miten myyt tuotteesi
miten myyt palvelusi
miten ansaitset lisää

 

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 13 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19 € Sulkeutuu 102 vrk 13 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.