Kuvaus

Tunnetun ja arvostetun taiteilijan Paavo Sarellin (1924-2007) signeerattu hieno öljyvärityö vuodelta 1984. Maalattu levylle.

***International buyers scroll down***

Töitä myydään melko hyviin hintoihin huutokaupoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin eikä ihme. On tämä hyvä!

On värikylläinen hieno työ! Ekspressionistiset vahvat muodot ja vahva viiva.

Kehykset vanhemmat kuin itse teos.

Sarelli vaikutti erityisesti Lahden seudulla, oli Lahden taiteilijaseuran perustajajäsen ja sai Lahden kaupungin myöntämän ensimmäisen taiteilija-apurahan vuonna 1959 yhdessä Olavi Ryypön kanssa.

Nämä muotokuvat kai hänen töistään ovat mielestäni mielenkiintoisimpia. Voimakas ekspressionismi ja jopa surrealistisia sävyjä mukana. Hän saa ikään kuin tarkastelunsa kohteen todempana esille kuin mitä hänen ulkonäkönsä pelkästään kertoo. Sarelli tavoittaa sisimmän.

Yleisvaikutelma hyvä. Kehyksissä kulumaa.

Maalattu paksummalle levylle kuin muut minulla tällä hetkellä myynnissä olevat.

Koko noin 46 x 40 cm kehyksineen.

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina hintaan 7,95 euroa. Luotettavampi kuin Posti nykyään ja saat lähetyksellesi seurantakoodin. Tai sitten nouto. Mahdollista valita myös lisäpalveluita lisämaksusta lähetykselle. Ostajan laskuun. Ja ostajan valitsemalla tavalla lähetetään. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, vaan vanhaa, joten pientä kulumaa voi tällaisessa pian 40-vuotiaassa taiteentuotteessa jo olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä mitään muuta löydä, kuin yhdessä pienessä kohdassa maalissa voi olla kulumaa tai sitten kyse on tekniikasta, luultavimmin niin, Sarellihan teki aika luovasti näitä.

Taide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Jos tekijän töitä on myyty näinkin pitkään ja huutokaupoissa huudetaan edelleen ulkomaita myöten, luulisi arvon säilyvän. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun ja samalla nauttimaan hienoista teoksista. Etsi omat suosikkisi!

INTERNATIONAL BUYERS:
This is oil painting by Finnish artist Paavo Sarelli (1924-2007). The painting is signed and dated 1984. International shipping possible, but postage will be added and buyer pays all costs. If you want this item to be sended, the risk is yours. I can't take the blame for the post office possibly losing it or breaking it. Only paying option for international buyers is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA!

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin kuvataidetta maamme eturivin taiteilijoilta. Paljon värikästä ekspressionismia. Paavo Sarellilta useampi teos!

Hakusanoja: Paavo Sarelli, öljyvärimaalaus, öljyväri, taulu, teos, taideteos, maalaus, 1980, 1980-luku, 1980-luvun, 80-luku, 80-luvun, kasari, ekspressionismi, ekspressionistinen, nykytaide, nykytaideteos, surrealismi, surrealistinen, 1984.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 13 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

220 € Sulkeutuu 70 vrk 13 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.