Kuvaus

[W0617]

Klikkaa kuva isommaksi.

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva knidottu ensipainos (todella siististi kontaktimuovitettu KIRJASTON POISTO)  C.G:E. MANNERHEIMIN elämänkerran ystäville.

Kahta himmeetä leimaa ja todella siistiä kontaktimuovitusta lukuunottamatta, kirja on kuin lähes kuin uusi.

Paavo Suninen: MANNERHEIM - suurin suomalainen

"Mannerheimin elämä oli kuin sekoitus satua ja seikkailua. Lapsuuden perhetragediaa seurasi opintie ja pitkä ura Venäjällä. Oli rahapulaa ja rikkautta, Nokian johtajuutta, hovielämän loistoa, tutkimusmatkailua ja sodan kauhua, kunnes kaikki romahti vallankumouksessa...

Talvisota kohdisti koko maailman katseet Suomen lumipukuiseen armeijaan, joka marsalkkansa johdolla pysäytti puna-armeijan maahantunkeutumisen." 

Arvosteluissa kirja saanut erittäin kiitettäviä lausuntoja.

1. painos

Saarijärven Offset Oy, Saarijärvi 2005

PRO PATRICA - KARJALA - KANNAS - TALVISOTA - JATKOSOTA - LAPINSOTA - LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - MANNERHEIMIN RISTIN RITARIT - 

VOITTOHUUTO ja PK. 1.90e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 77 vrk 9 h 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 77 vrk 9 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.