Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

RYHMÄ-SUDEN JOHTAJAN (SUSITAIVAL) KUVAUS TAISTELUISTA

-Talvisodassa taisteli suoraan kenraali Tuompon alaisena Suomussalmella kaksi erillistä ryhmää; tällä suunnallahan mm. lyötiin venäläinen 163.divisioona perusteellisesti.

-Näistä ryhmistä pienemmän. pohjoisempana taistelleen "Rymä Suden" toiminta on tähän asti jäänyt selostamatta, vaikka sen rintamaosalla sotasaalis ja vastustajan tappiot olivat hyvin suuret.

-Alassalmen taisteluiden osalta on lähdeaineisto melkein aukoton, sillä käsiimme joutuneet vastassa olleen rykmentin asiakirjat ovat säilyneet käännöksinä.

-Sattuman oikusta tekijä joutui n. kahdeksan vuotta kestäneen siviilissä olon jälkeen johtamaan "Ryhmä Suden" sotatoimia pohjoisessa. Harppaus eduskunnan saleista Kainuun talviseen korpeen oli melkoinen.

-Hän pyrki ja pääsi vapaaertoisena rintamatehtäviin jossa suuri vastuun taakka laskettiin hartioille. Kaikesta kumminkin selvittiin voitokkaasti, johtui se ennen kaikkea johdossa olleiden joukkojen keskuudessa vallitsevasta "talvisodan hengestä"

-Kovakantinen 1973 painettu, 329-sivuinen, mukana kuvia ja karttoja.
-Kansipaperit puuttuvat, kannet lievästi kuluneet, muuten erittäin hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

16 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.11.2017 7:40

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.