Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

PainGone on kätevä ja helppokäyttöinen kynänmallinen laite, joka on suunniteltu kivunhoitoon. PainGone toimii TENS -periaatteella (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio) mutta toisin kuin tavanomaiset TENS -laitteet, PainGone laitteeseen ei yhdistetä johtoja, elektrodeja tai pattereita. Siten PainGone kynää voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.

PainGone toimii kidelasien tuottamalla matalataajuuksisella sähkölatauksella (pietsosähköinen kide) mahdollistaen pitkäkestoisen ja kliinisesti todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää sähköimpulsseja, jotka aktivoivat hermoratoja. Hoidon vaikutuksesta aivot tuottavat selkäytimen kautta kulkeutuvia elimistön omia kivunlievityshormoneja endorfiineja, jotka poistavat kivuntunteen. Paingone on CE-merkitty terveydenhuollon laite (lk. IIa CE0086). Laitteen keskimääräinen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäisessä, säännöllisessä käytössä (keskim. 3 hoitokertaa / pv)  ja se tuottaa kaikkiaan n. 100.000 klikkausta.

PainGone laitteen käyttö on tehokasta seuraavien vaivojen ja sairauksien hoidossa: Selkäkipu, niveltulehdus, tenniskyynärpää, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskiassärky, päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli.

PainGone kipukynä tarjoaa yhtäläiset hyödyt kuin tavanomaisetkin TENS -laitteet mutta sillä on huomattavia etuja perinteisiin laitteisiin nähden. Helppokäyttöisyys, nopeus ja joustavuus ovat tehneet PainGonesta maailmanlaajuisesti suositun kivunlievityslaitteen jo yli miljoonan ihmisen keskuudessa. Jo 30 painallusta kipukohtaan auttaa tutkitusti lievittämään kipuja.

www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

39,95 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2017 12:39

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.9. klo 17:07

Voiko käyttää kallonpohjaan/takaraivoon?

8.9. klo 9:29

Kipukynällä voi hoitaa akupisteitä, jolloin ei stimuloida suoraan pään alueelle vaan hoidetaan ko. kiputiloja turvallisesti akupisteiden kautta. Pakkauksessa on pieni kuvallinen opas akupisteistä, joiden kautta voidaan stimuloida pään / takaraivon aluetta

30.8. klo 12:59

No eihän sillä sitten mitään tee ja tuossa kuvassa tolla naisella on tuo kynä juurikin niskan lähellä,vaikka vatauksessa sanotaan ettei suositella...

30.8. klo 13:08

Laite toimii erityisesti näihin: Selkäkipu, niveltulehdus, tenniskyynärpää, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskias- ja päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli. Selvyydeksi: ei nielunlihasten alueella niskan etu/sivuosissa!

30.8. klo 12:29

Auttaakos se hammas särkyyn?

30.8. klo 12:56

Kiitos viestistä.
Laitetta ei suositella käytettäväksi lähellä kaulavaltimoa, niskaa, kurkunpäätä tai nielulihaksia.

Ystävällisin terveisin,
LabTex Oy

18.7. klo 12:24
Käyttäjä on poistanut kysymyksen.
18.7. klo 12:04

Hei,
Kiitos mielenkiinnosta kipukynää kohtaan! Valitettavasti emme voi myydä tuotetta ilman lähetyskuluja, mutta tuotteita voi noutaa toimipisteestämme Helsingissä.
Terv. LabTex Oy