Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Itse rakennettu pajatso säästölipas. Sähköinen, arduino uno kontrolleri. Porttien toimintoja voi muokata takana olevilla ohjaimilla sekä ohjelmaa muuttamalla jos haluaa. Porttien etiketit voi vaihtaa pajatson takaa, 12 mm dymo tai brother tarrakirjoitinten nauha sopii. Tässä esimerkissä on vasemmalla ylhäällä "isännän lipas" ja vasemmalla alhaalla "emännän lipas". Kumpihan täyttyy ensin.. Edessä eka portti on "lasten lipas", portti myös maksaa kolikon. Kaksi voittoporttia maksaa satunnaisen määrän.

Ilman sähköäkin voi pelailla, jolloin "voitto" on aina pelattu kolikko. Tauluun mahtuu 96 euroa, kahteen lippaaseen noin 250 euroa kumpaankin. Pajatso tehty euron kolikolle, mutta sivusta voi pudottaa kaikki kolikot oikeanpuoleiseen lippaaseen.

Katso video niin selviää miten kaikki toimii. Videolla oleva ääniohjaus ei ole vakiovaruste, vaan sen joutuu itse virittämään. Neuvon kyllä asiassa.

https://youtu.be/LB8j8OAeOuQ

Korkeus 74 cm, leveys 50 cm, syvyys 12 cm, paino 9 kg.
Seinäkiinnitys. Virtapistoke alhaalla, virtalähde mukana.

Pelitaulu ja monet osat 3D-tulostettua PLA-muovia. Ei kestä yli 40 asteen lämpöä. Puukehys mäntyä, ja taulussa 4 mm lasi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

740 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.7.2022 12:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.7. klo 21:04

Upeannäköinen tuote! Kannustaa varmasti nuorisoa ja vanhempiakin säästämään.

5.7. klo 20:57

En osta, mutta peukutan keksintöä.