Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN  OK  iskussa oleva nidottu painos englannin kuninkaallisten diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.
 

Sarah Goodall & Nicholas Monson: Palatsipäiväkirja

 12 vuotta prinssi Charlesin hovikirjurina

”Mitä juotavaa saisi olla?”
Vau. Walesin prinssi tarjoutuu sekoittamaan juoman minulle. En voi uskoa tätä todeksi.
”Ottaisin gintonicin, sir.”
”Sehän sopii.”
Ja sen sanottuaan HKK sekoittaa minulle tiukimman koskaan juomani gintonicin.
Hitto vie, nämä väkevät drinkit ovat ilmeisesti jokin hovin sisäpiirin juttu.

Sarah Goodall saa paikan prinssi Charlesin hovikirjurina vuonna 1988. 12 vuoden aikana Charlesin avioliitto prinsessa Dianan kanssa hajoaa, Diana syöksyy kuolemaansa pariisilaisessa tunnelissa ja kansan vihaama Camilla Parker-Bowles astuu prinssin puolison paikalle.

Hovikirjurina Goodall pääsee näkemään palatsin arkielämää ja tutustuu kuninkaallisiin ihmisinä. Hän ystävystyy sympaattisen Charlesin kanssa, joka ruokkii omakätisesti kanoja Balmoralin tilalla ja jonka lempielokuva on Housut pois. Goodall näkee prinsessa Dianan palvotun hahmon takana piilevän sydämettömän naisen, jonka viehätysvoima ei kuitenkaan himmene edes karting-radalla kaahatessa. Iloluontoinen Goodall ei koskaan kieltäydy drinkistä, minkä vuoksi hänelle sattuu ja tapahtuu yhtenään. Goodall onnistuu selviytymään noloistakin tilanteista hyvän tuurinsa ja supliikkinsa avulla – kunnes eräänä päivänä mikään selitys ei enää auta.

Kirjasta sanottua:

”Kuvittele, että Bridget Jones olisi onnistunut päätymään kuningasperheen palvelukseen. Odotettavissa olisi protokollavirheitä, noloja munauksia ja sopimattomia suhteita – kaikki huuhdeltuna alas runsaalla chardonnaylla.”
-Louisa Pearson, Scotland on Sunday

”Bridget Jones -tyyppinen kirja paljastaa toki jotakin kaikista henkilöistä, joilla oli roolinsa tässä nykyajan kuninkaallisessa romanssissa, mutta se on enemmänkin hauska tarina vaikutuksille alttiista shropshireläistytöstä palatsin porttien takana.” 
-The Shropshire Magazine

”Koirat haukkuvat ja karavaani kulkee, mutta sen rattaiden liikkumiseen tarvitaan käsittämätön määrä erilaisilla siniverisiltä kuulostavilla titteleillä siunattuja työntekijöitä. Pienessä tasavallassa asuva lukija ei voi kuin hämmästellä.”
-Mirva Saukkola, Kotiliesi

”Ei ihme, että mimmi sai lopulta potkut!”
-Eve Hietamies, Apu

Suomentanut Jelena Vallenius

2. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2008

 

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 110 vrk 1 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 110 vrk 1 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.